Hány fülbevalód van? Milyenek? (bizsu, arany, ezüst, stb. ) Melyiket szereted? (bedugós vagy beakasztós? Hány lyuk van a füledbe? Milyen fülbevaló van most benne?
Sok van,most nem szeretném megszámolni:D
Van olyan hatalmas karika,sok pici átszúrós és még több beakasztós,nagy csüngős(ezek majdnem minden színben megtalálhatók és persze bizsuk):D
És van egy arany amit elég ritkán használok.
bizsut és ezüstöt hordok aranyra allergiás vagyok, sok van de mindig pótolni kell, mert pl rendzserint hagyom el vagy törik bele éjjel mert elfelejtem kivenni. a balban 4 a jobban 1luk van, most h itthon vagyok egy kék köves ál-fültágesz van bent és egy fekete-pink szög alakú, párommal felesben hordjuk ezt a két párat.
van nagy meg kisebb karika, köves karika, rózsaszín karika, kerek lógós rózsaszín, köves-láncos lógós, kerek lógós kis kövekkel, csepp alakú lógós, ezek a kedvencek.
Bal fülem: most 2mm-es lyuk, és 2 ezüst fülbevaló egymás alatt utána.
Jobb fülem: 12mm-es tágitó, és 4 db ezüst pötty fülbevaló.
Van még egy párilyen szines köves: kék, zöld, piros, rózsaszin... :D Most jönnek azon még, beszúrjuk őket is. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!