A fülemben van egy gyulladt csomó, ami gennyedzik. Hiába van benne arany fülbevaló, nem gyógyul. Hogy tudnám kinyomni a csomót?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 21:23
1/4 anonim válasza:
Miert gondolod hogy az arany fulbevalo segit rajta?
Sot elarulom hogy nagy valoszinuseggel femallergias vagy, de annyira hogy meg az aranyra is - mint en.
Nekem is begennyedzett a fulem az aranytol.
Vedd oi a fulbevalot es ne foglalkozz vele ha beforr, ujra at tudod majd szurni ha nagyon akarod...
2/4 anonim válasza:
Nekem is nyáron ilyen volt a fülem, akkora volt a fülcimpám mint 1 makk xD
Én kivettem a fülbevalót, kb 2 hónapig nem tettem bele semmit. Aztán amikor elkezdődött a suli akkor nem is volt beforrva, csak egy hártya nőtt rajta, azt meg semmi perc alatt fádalom nélkül kiszúrtam a fülbevaló végével, és mostmár semmi baja a fülemnek!^^:)
3/4 anonim válasza:
Mindenképp ki kell tisztítani a csomót,kozmetikus!
4/4 Saskia86 válasza:
Ez egy csunya allergia lesz vedd ki és kenegesd valami antibiotikumos krémmel negondold azt hogy nem lehetsz az aranyra allergiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!