Miért fogta be a lányom füle mögötti részt az arany fülbevaló? Jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:42
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy csak aranyozott, vagy nincs meg a 14 karát, csak 9-12, akkor fog rendesen!
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig nem fogta be most vettem észre. 2,5hónapos A fülbevalót csináltattam én vittem az aranyat is. Már máskor is csináltattunk ott ékszert és nem volt ilyen gondunk sose.
2010. nov. 2. 20:59
3/4 anonim válasza:
szerintem nézesd meg azt a fülbevalót más ékszerésszel is. Az arany (valódi) nem fog!
4/4 anonim válasza:
Tuti a fülbevaló a ludas! Páromnak is van egy lánca, csak 12 karátos, és feketére fogja a nyakát, mintha koszos lenne!
A láncom nem látszik semmi, mi tha rendes 14 karátos arany lenne olyan!
Ha alszik este vedd ki a fülbevalót, vidd el egy ékszer üzletbe, 1 perc alatt általában ingyen elvégzik a próbát, és kiderül hány karátos, azzal
van-e a gondd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!