Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős volt a kislányod,...

Milyen idős volt a kislányod, amikor kilyukasztották a fülét és fülbevalót kapott?

Figyelt kérdés

Az én kislányom 8 hónapos lesz a napokban, és most fogják neki lyukasztani. Szerintetek ez már jó kor? (Kórházban akartam volna, de nem volt már ott lehetőség ilyenre+később azt mondták nekem, hogy néhány hónapot érdemes várni is vele.)

Van valami extra amire figyelni kell majd vele?

(Azt gondolom, hogy pár napig ne érje víz vagy ilyesmi, de egyéb?)

júl. 22. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

8as vagyok piercingesnek van speci kremje. Azzal erdemes kenni es oda vinni kilyukasztani a fulet. A tu kevesbe roncsol mint a lyukaszto. Ne erje viz egy ideig a kremmel kenni kell. Ha begyullad betadinkrem. Ne forgad a fulit! Ne nyulj hozza. Ne vedd ki. Hagyd szepen gyogyulni. Ovtosan ha felgyult valdek azt vizes vatta koronggal torold le.

Orvosi acel siman mehet,

De mindent pontosan elmondanak a sracok. Nekem is van vagy 5 fulim. 🙂

júl. 22. 17:33
 12/25 anonim ***** válasza:
54%

3 hónapos volt. Blomdahl fülbevalót kapott. Az első lövés után 10 percig kellett vigasztalni, a második lövésnél tudta, hogy mi fog jönni, nem nagyon akarta engedni. 3-an próbáltuk elterelni a figyelmét. Én korábban csináltattam volna.

Neki nehezen gyógyult, piszkálta a fülét, úgyhogy kezeltem krémmel..

júl. 22. 18:01
 13/25 anonim ***** válasza:
37%

Mi az hogy kivetetik az oviban?

Hát elküldeném melegebb éghajlatra

Mire fogják??? Azért egy 3+-os gyereknél már egy fülbevalónak nem kellene problémát jelenti kivéve ha nem spéci oviról van szó ahová papíros gyerekek járnak...

júl. 22. 18:57
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

10?

Anyukám 42 évig volt óvónő, de ilyet még nem hallottam!

júl. 22. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk iskolában is kivetetik. Na erre varrj gombot!

Nem speciális iskola olyan értelemben, ahogy sugallod, hanem sporttagozattal rendelkező jó hírmevű erős iskola.

És nem csak a sporttagozatosoknak kell kivenni.

Balesetveszélyes számos sportnál, ennyi.

Hazirendben benne van, aki oda felvételizik, az elfogadja.

júl. 22. 20:39
 16/25 anonim ***** válasza:

Majdnem 7 éves, fülbevalót kért szülinapjára, akkor lyukasztották neki.

Forgatni kellett időnként meg csepegtetni, ehhez folyadékot adott a kozmetikus.

júl. 22. 21:02
 17/25 anonim ***** válasza:

#13, #14

Ahogy a 15-ös is írja, balesetveszélyesnek titulálják, és ezért. Gondolom ha beleakad valami/valaki, vagy ilyesmi, akkor nem akarnak felelősséget vállalni.

#10 voltam

júl. 22. 21:18
 18/25 anonim ***** válasza:
8 hónaposan kapta a kislányom, műanyag volt, néha forgatni kellett, ennyi. Nem okozott különösebb fennforgást az életében.
júl. 23. 07:53
 19/25 anonim ***** válasza:

Hat erdekes lesz ahogy a piercinget kis fogoval minden nap kiszedik a lanyom fulebol majd visszateszik 🤣

Nem veletlen kapott olyat.

júl. 23. 08:40
 20/25 anonim ***** válasza:

Az lesz a jó kor , amikor ő kéri , hogy módosítsd a testét.

Nekem 43 éve szúrták ki , azóta is folyamatosan napi szinten be van gyulladva. Nem forrt be , Elemben gyulladásban van fülbevaló sosem volt benne.

júl. 23. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!