2 hetes babával mennétek 2 hétre a balatonra családi nyaralóba?
Most lenne lehetőségünk menni, mert szabad a nyaraló. Nyilván én meg a pici nem strandolnánk, de 2 éves kisfiam nagyon élvezné az apjával ezért jó lenne, de kicsit aggódom, hogy ilyen picúrt utaztassunk a fél országon keresztül.
Mi a véleményetek?
Ezt Te érzed. Én szülés után két héttel örültem, ha eljutottam fürdeni, wc-re meg ilyenek. Enni is szoptatás közben ettem fekve. Állandóan a cicin lógott a kislányom. Ráadásul elkezdte felcserélni a nappalt meg az éjszakát.
Valakinek meg nincs ilyen gondja 😄
Hozzátok nem megy a védőnő? Az első 4 hétben 3 hetet házhoz megy, ami kötelező a 4. héten meg neked kell vinni.
Én a 2. héten még dúrván véreztem. A wc-ig alig értem el úgy a házban, hogy ne ázzak át nem még a partról.
A 2 hetes babának meg tényleg nincs immunrendszere. Az ingerek is megzavarhatják.
Ezen a nyáron lassan már a kórházból nyaralni viszik a csecsemőket és álltalában a nagytesóra hivatkoznak. Inkább a szülők vágynak erre.
Ha úgy is csak apával fürdene, akkor miért nem viszi el strandra csak? Az is egy program
1. A gyermekágy alatt sem kötelező végig feküdni, otthon, a négy fal között. Nyilván a fürdés, strand kizárva, hegyet mászni se most induljanak, de attól alapjáraton nem lesz baja, ha 2x 3-4 órát ülni fog az autóban. Mert gondolom, nem vonattal mennek, 3 átszállással, bőröndöket, gyerekeket cipelve.
2. Más kérdés, hogy én szülés után két héttel semmi ilyenre nem vágytam, az otthonom komfortja kellett, mert véreztem, átáztam, folyt a tejem, fájdolgált még a császáros seb, nyűgös voltam az éjszakázások miatt, hogy kiszámíthatatlan minden.
De egy gyerekünk van, lehet, ha ott lett volna egy nagyobb, akkor nem "sajnáltatom ennyire magam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!