Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogyan hatnak rátok...

Anyukák, hogyan hatnak rátok az eldobható pelenkákon lévő színes minták?

Figyelt kérdés

Tudom, nyilván alapesetben nem kéne, hogy ez legyen a prioritás, fontosabb, hogy jó nedvszívó legyen, puha, kényelmes legyen, meg ne legyen nagyon műanyag, stb.

De úgy mégis elgondolkodtató, hogy a pelenkákon lévő színes állatminták, mint marketing elemek, mennyire hatnak rátok?

Abszolút nem foglalkoztok vele, vagy volt már, hogy tetszett valamelyik (pl. reklámból), és azért vettétek, akár csak kipróbálásra? Esetleg volt már ellenkezője is, hogy valamelyik minta nagyon nem jött be és emiatt nem vettetek többet olyat, pedig jó lett volna, vagy valamit nagyon nem preferáltatok? Annak mi lehet az oka, avagy milyen problémái, hátulütői lehetnek a mintáknak?

Összességében, kíváncsi vagyok, erre a témára, mit gondoltok, a pelenkákon lévő mintákról, hat rátok tudat alatt a pelusok díszítése valamilyen szinten?

júl. 8. 09:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Te ugyanaz vagy, aki a betétek mintáiról kérdezget itt folyton?
júl. 8. 15:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Különösebben sehogy 😃

Mindkét gyerekemnél a dm-es pelust használtam/használom. Annyi, hogy tetszik hogy minden méreten más a minta, de amúgy nem foglalkoztat, észre sem veszem. Nekünk minden téren bevált és örülök neki, hogy egy viszonylag olcsó pelust tudunk használni :)

júl. 8. 22:59
 23/23 anonim válasza:
Az van
júl. 13. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!