Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogyan hatnak rátok...

Anyukák, hogyan hatnak rátok az eldobható pelenkákon lévő színes minták?

Figyelt kérdés

Tudom, nyilván alapesetben nem kéne, hogy ez legyen a prioritás, fontosabb, hogy jó nedvszívó legyen, puha, kényelmes legyen, meg ne legyen nagyon műanyag, stb.

De úgy mégis elgondolkodtató, hogy a pelenkákon lévő színes állatminták, mint marketing elemek, mennyire hatnak rátok?

Abszolút nem foglalkoztok vele, vagy volt már, hogy tetszett valamelyik (pl. reklámból), és azért vettétek, akár csak kipróbálásra? Esetleg volt már ellenkezője is, hogy valamelyik minta nagyon nem jött be és emiatt nem vettetek többet olyat, pedig jó lett volna, vagy valamit nagyon nem preferáltatok? Annak mi lehet az oka, avagy milyen problémái, hátulütői lehetnek a mintáknak?

Összességében, kíváncsi vagyok, erre a témára, mit gondoltok, a pelenkákon lévő mintákról, hat rátok tudat alatt a pelusok díszítése valamilyen szinten?

júl. 8. 09:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
En sem neztem, de egyszer a frászt hozta rám. Elöl egy óraiasi, piros valami lepenyhal fele pacni volt rajta, ami nem tűnt fel mikor a lanyomra raktam. De mikor le akartam venni, teljesen ugy tűnt mint egy oraiasi véres folt, egy pillanatra sokkot kaptam.
júl. 8. 11:15
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem erdekel a minta

Sot hulyesegnek is tartom

A gyereket sem erdekli es amugy is raadsz egy bodyt ruhat egyebet... Tehat nem latszik.

Nekem siman megfelel a minta nelkuli is ahogy regen.

júl. 8. 11:18
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Lányom masfel évig hordta a tescos 4+-os pelenkat, abbol szobatisztult. Az egy piros szegélyes pelus, az 5-ös kék. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy ha fiam lenne, szívesen pelenkazban-e piros pelusba évekig...
júl. 8. 11:20
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Uhh de utalom en is, ha olyan a minta ami atlatszik es raadasul sargas-barnas is. Mennyiszer hittem azt, hogy a kifolyt a kaki emiatt, ha csak body-ban volt a kisfiam :DD

De mar nem is tudom melyik pelenkan van ilyen, most epp nem ilyet hasznalunk.

júl. 8. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó a pampers-ön van oroszlán. Minket rendszeresen megszivat a barna sörény. XD
júl. 8. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

A Libero csomagolásán vannak kis szösszenetek, minden számhoz/életkorhoz egy állatos hasonlat.

Pl a 4-es csomagon őzikék voltak még a méhes különkiadás előtt, s azon is volt egy pár soros szösszenet, valami olyasmi, hogy az őzikék vidáman ugrálnak, örömmel használják az egyre erősödő lábaikat, mint a totyogó kisbabák.

Előtte a 3-as pelenkacsomagon a kúszó-mászó babákra asszociáltak az állatos képek, meg a szöveg.

Azokat szívesen olvasgattam :)

De nem az alapján választottam a Liberot, csak nekünk az vált be a nulladik naptól.

júl. 8. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem mondod 16-os, mar 1 eve veszek liberot (is), meg sose figyeltem. Na most meg is nezem 😅
júl. 8. 12:22
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

Totál nem érdekel, milyen a mintája, csak jó legyen.

1x vettem Mancs őrjáratos Pamperst, de csak mert annyira akciós volt, hogy épp olcsóbb volt, mint a sima. De a gyereket se hozta lázba, mivel azt se tudja, mi az a Mancs őrjárat. :)

júl. 8. 13:39
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
Semmilyen módon nem befolyásol a minta. Nem is szoktam nézegetni. :)
júl. 8. 13:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan. Csak a nedvszívó képesség számít.
júl. 8. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!