Mosipelus vagy eldobható?
Figyelt kérdés
Kinek melyik jött be, és miért? Még nem döntöttem el, mivel indítsak, így kíváncsi lennék, kinek mi vált be. Ami biztos, hogy nem szeretném a fél életemet pelenkamosással tölteni, de nyilvám sok érv szól a mosi mellett is ennek ellenére.2023. jún. 12. 19:39
2/22 anonim válasza:
Eldobhato. Orulok, hogy elek napkozben, nem, hogy meg a pelenkat is mossam. 😅
4/22 anonim válasza:
Eldobható ökopelust használok, nem férne bele mosnom még pelust is
5/22 anonim válasza:
Mosi. Nem sokkal több időt vett igénybe leöblíteni mint elmenni a kukáig. A többi meg a mosógép dolga. 2 évig nyomtuk. Nincs szemét, nincs kidobott pénz. Még popsikrém se kellett soha. Nem bántam meg
6/22 anonim válasza:
Próbálkoztam a mosival, de nem jött be. Folyton átázott, már egy pisiléstől is. Több fajtát is próbáltam. Maradtam az eldobhatónál.
7/22 anonim válasza:
Mi vegyesen használjuk. Éjszakára, utazáshoz eldobhatót, otthonra mosit használunk. Én azért kezdtem el, mert elrettentett az a mennyiségű szemét, amit termelt. A mosi hátránya szerintem nem is a mosás, mert az naponta kb.plusz 5 perc meló, hanem inkább az, hogy csomó idő, pénz, meg energia, mire az ember megtalálja a megfelelő fazont, beszerzi használtan, kialakítja a rutint, szóval bele kell ásni magad, nem biztos, hogy be fog válni, ha random rendelsz aliról egy csomagot. A rutin nálunk annyi, hogy a gyerek fürdővizében nagyjából kiöblítjük a betéteket, kiteregetjük, és aztán mennek a gépbe, egy héten egyszer van emiatt plusz mosás. Egyébként eldobhatóból is meg kellett találni a fazont, volt, hogy abból is kifolyt. Azzal azért egyszerűbb az élet.
8/22 anonim válasza:
Is-is...sajnos a mosiból van kevesebb, mert lusta vagyok foglalkozni vele rendszeresen.
9/22 anonim válasza:
Eldobható, igen környezetszennyezobb, de egyszerűen az időmnek egy részét sem pelenka mosassal szerettem volna tölteni, nekem fontosabb pl hogy tanuljak, minél több nap tornazzak (ha csak 10percet is), olvassak, rend legyen a lakásban stb.
10/22 anonim válasza:
Én most a harmadik babát várom. Van egy sulis és egy ovisom. Náluk az eldobható pelenkát használtam. Most én is erősen elgondolkodtam a mosható pelenkán. Sok embert végig hallgattam! Akik használják, használták.. Érvek, ellenérvek. Végül úgy döntöttem, persze lehetséges, hogy kipróbálunk majd 1-2 fajtát, de az eldobható mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!