Mosipelus vagy eldobható?
21es.
Az a válaszadó aki írta, hogy a gyermek elhasznált fürdővizébe áztatja a betétet/pelust nem írta ( Vagy én nem figyeltem) ,hogy a kádba teszi és úgy áztatja. Lehetséges, hogy van egy erre a célra felretett lavor mondjuk.
Vegyszer.. Nem kell mindenhez vegyszert használni. Nekünk pl vegyszermentes háztartásunk van. Bár még nem cseréltem le mindent 100%ban. De rajta vagyok. Olcsóbb is, környezetbarátabb is,egészségesebb is.
A mosható pelenka is az. Ettől függetlenül én nem használtam egyik gyereknél sem. Most kezdtem ismerkedni velük az elmúlt időszakban, szeptemberre várjuk a babánkat. Nem hiszem ,hogy a mosható pelenka a mi életünk része lesz. Sokat olvasgatok az öko pelenkákról, nagyon sok hiába öko,meg sem közelíti.. Viszont van egy fajta( eddigi nyomozásom alatt) a Kolorky day márka, egészen jónak tűnik. Mégsem 500 év a lebomlási ideje és stb.. Tovább olvasgatok, informálódok. A mosható pelenka a mi életvitelünkbe azt hiszem nem fér bele. De minden tiszteletem azoké akik csinálják, mert ezzel az én gyermekeimnek a jövőjével is foglalkoznak. Hiszen ez a lényeg, a kevesebb hulladék, a környezettudatosság. Mi is sok mindenbe változtattunk.
Nincs műanyag hulladék, vagyis már minimális. Szelektív gyűjtés, ( bár itt nálunk is nagy baj,hogy hiába a külön kuka,mindent is egybe öntenek)
Vegyszermentes háztartás,mosás takarítás,fertőtlenítés.
Egyenként szeretném megpróbálni a mosipelust ,talán mikor nagyobb lesz a pici. Mikor már 1 nap nem 4x kakilja magát össze, méghozzá a jó kis amyatejes kaki😅 Ha be áll a napi ürítés. Passz ,ez a jövő zenéje még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!