Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogyan hatnak rátok...

Anyukák, hogyan hatnak rátok az eldobható pelenkákon lévő színes minták?

Figyelt kérdés

Tudom, nyilván alapesetben nem kéne, hogy ez legyen a prioritás, fontosabb, hogy jó nedvszívó legyen, puha, kényelmes legyen, meg ne legyen nagyon műanyag, stb.

De úgy mégis elgondolkodtató, hogy a pelenkákon lévő színes állatminták, mint marketing elemek, mennyire hatnak rátok?

Abszolút nem foglalkoztok vele, vagy volt már, hogy tetszett valamelyik (pl. reklámból), és azért vettétek, akár csak kipróbálásra? Esetleg volt már ellenkezője is, hogy valamelyik minta nagyon nem jött be és emiatt nem vettetek többet olyat, pedig jó lett volna, vagy valamit nagyon nem preferáltatok? Annak mi lehet az oka, avagy milyen problémái, hátulütői lehetnek a mintáknak?

Összességében, kíváncsi vagyok, erre a témára, mit gondoltok, a pelenkákon lévő mintákról, hat rátok tudat alatt a pelusok díszítése valamilyen szinten?

júl. 8. 09:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Abszolút nem foglalkoztat ez pelenkavalasztasnal. Más kérdés, hogyha már megvan, feladom a gyerekre, akkor elmosolyodok néha rajta, hogy milyen cuki, de direktben dehogyis befolyásol ez abban, hogy melyiket veszem meg:D
júl. 8. 10:01
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire nem hat rám. Az meg őszintén hülye aki egy amúgy jó pelenkát lecserél valami kevésbé jóra, mert nem tetszik neki a minta. Ez kb 12 éves korig elfogadható, utána nevetséges.

Csak azért tudom, hogy milyen minta van a gyerekem pelenkáján, mert ő meg szokta nézni. Én abszolút nem fordítok erre figyelmet, felőlem Mari néni rajta lehetne, az se érdekelne.

júl. 8. 10:03
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem érdekel a pelenka mintája.
júl. 8. 10:09
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire sem hat rám. Eleve egy csomagban többféle mintájú van, szóval csak azért megvenni valamilyen típust, mert abban van 2 olyan pelus a 40-ből, aminek tetszik a mintája, elég butaság lenne :D De meg nem is figyelem, alapból kb csak cserénél látom, mert amúgy ruha van a gyereken, szóval akármi is van, nem különösebben befolyásol.

A minták egyedül mosható pelusok választásánál befolyásoltak, de ott is csak úgy eleve a választékból döntöttem, nem azért vettem mosit, mert milyen cukik a minták. Szóval érted, előbb döntöttem el, hogy mosható pelust fogok használni, minthogy a mintáknak utánanéztem volna, és olyat vettem, főleg, mivel ez ugye hosszú távú befektetés, ami inkább tulajdonságaiban megfelel az elképzeléseknek, és nem olyat, ami nem az igazi, de legalább cuki a mintája.

júl. 8. 10:14
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdekel a pelenka mintája, nem azért veszem. De a libero méhecskése nagyon tetszik. Múltkor elszomorodtam, hogy más minta volt rajta mikor vettünk. De nem cserélném le a típust azért mert a másiknak jobb a mintája.
júl. 8. 10:14
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

5 éve pelenkázok (2 gyerek lett ez idő alatt, nem egyet :D )

Elképzelésem sincs milyen mintájú pelenkáink voltak eddig :D

júl. 8. 10:15
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Sosem érdekelt a pelenka mintája, egyetlen egy esetet kivéve. A lányom bölcsis volt, mikor megszólalt, hogy Minnie egeres pelenkát szeretne. Én ezen csak jót mosolyogtam, de nem foglalkoztam vele, azt hittem nincs is ilyen. Aztán nem sokkal később egy pelenka diszkontban a polcon ott virított a Huggies Minnie egeres bugyipelenkája. Nem tudtam neki ellenállni, akkor egyszer megvettem. Amúgy nagyon jó minőségű volt, de sajnos akkoriban nem a mi a pénztárcánkhoz árazták. A másik hasonló eset, a Libero kaki mintás pelenkája volt, azt hiszem az már 2018 után a fiamnál. Alapból ezt a pelust vettem volna, de jót mosolyogtam a mintán. Nagyon sajnáltam mikor lecserélték. :)
júl. 8. 10:27
 8/23 babyboom567 ***** válasza:
83%

Van minta a pelenkákon?Viccet félretéve,beteg sni-s gyerekem van,6,5 évig volt pelenkás,még őt sem érdekelte,hogy milyen minta van rajta.

Viszont!Van olyan ismerősünk autista gyerekkel, és pont csak az előbb említett méhecskés liberót hajlandó felvenni a gyerek.

júl. 8. 10:44
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Annyiból hat rám, hogy jobban hagyja a gyerek hogy ráhúzzam ha közben mutogatom hogy “nézd ott a koala maci rajta” vagy hogy “most ezt a szivecskéset vesszük” fel.
júl. 8. 10:49
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Egy pelenka volt, amit a mintája miatt nem vettem meg többet, nem elöl egy csíkban volt mintás, mint a többség, hanem random a seggén sárga valamik voltak. Átlátszott a ruháin, és folyton azt hittem, hogy kifolyt a kaki... Alig vártam, hogy elfogyjon a csomag! :D
júl. 8. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!