Anyukák, hogyan hatnak rátok az eldobható pelenkákon lévő színes minták?
Tudom, nyilván alapesetben nem kéne, hogy ez legyen a prioritás, fontosabb, hogy jó nedvszívó legyen, puha, kényelmes legyen, meg ne legyen nagyon műanyag, stb.
De úgy mégis elgondolkodtató, hogy a pelenkákon lévő színes állatminták, mint marketing elemek, mennyire hatnak rátok?
Abszolút nem foglalkoztok vele, vagy volt már, hogy tetszett valamelyik (pl. reklámból), és azért vettétek, akár csak kipróbálásra? Esetleg volt már ellenkezője is, hogy valamelyik minta nagyon nem jött be és emiatt nem vettetek többet olyat, pedig jó lett volna, vagy valamit nagyon nem preferáltatok? Annak mi lehet az oka, avagy milyen problémái, hátulütői lehetnek a mintáknak?
Összességében, kíváncsi vagyok, erre a témára, mit gondoltok, a pelenkákon lévő mintákról, hat rátok tudat alatt a pelusok díszítése valamilyen szinten?
Semennyire nem hat rám. Az meg őszintén hülye aki egy amúgy jó pelenkát lecserél valami kevésbé jóra, mert nem tetszik neki a minta. Ez kb 12 éves korig elfogadható, utána nevetséges.
Csak azért tudom, hogy milyen minta van a gyerekem pelenkáján, mert ő meg szokta nézni. Én abszolút nem fordítok erre figyelmet, felőlem Mari néni rajta lehetne, az se érdekelne.
Semennyire sem hat rám. Eleve egy csomagban többféle mintájú van, szóval csak azért megvenni valamilyen típust, mert abban van 2 olyan pelus a 40-ből, aminek tetszik a mintája, elég butaság lenne :D De meg nem is figyelem, alapból kb csak cserénél látom, mert amúgy ruha van a gyereken, szóval akármi is van, nem különösebben befolyásol.
A minták egyedül mosható pelusok választásánál befolyásoltak, de ott is csak úgy eleve a választékból döntöttem, nem azért vettem mosit, mert milyen cukik a minták. Szóval érted, előbb döntöttem el, hogy mosható pelust fogok használni, minthogy a mintáknak utánanéztem volna, és olyat vettem, főleg, mivel ez ugye hosszú távú befektetés, ami inkább tulajdonságaiban megfelel az elképzeléseknek, és nem olyat, ami nem az igazi, de legalább cuki a mintája.
5 éve pelenkázok (2 gyerek lett ez idő alatt, nem egyet :D )
Elképzelésem sincs milyen mintájú pelenkáink voltak eddig :D
Van minta a pelenkákon?Viccet félretéve,beteg sni-s gyerekem van,6,5 évig volt pelenkás,még őt sem érdekelte,hogy milyen minta van rajta.
Viszont!Van olyan ismerősünk autista gyerekkel, és pont csak az előbb említett méhecskés liberót hajlandó felvenni a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!