Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, aki strandoverált ad a...

Van, aki strandoverált ad a babára?

Figyelt kérdés
Nincs melege egy ilyenben? Gondolom, ha már vizes akkor nem, de akkor meg nem fázik meg, hogy egy ekkora vizes cucc van rajta? Vagy fürdik benne, aztán rögtön átöltöztetitek, amikor kijön?
2024. jún. 27. 02:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy babát akkor is szárazba kell öltöztetni fürdés után, ha nem uv szűrős strandruhat adsz rá. Ez alap.

Már csak azért is, mert az úszópelenka a vizeletet átengedi.

2024. jún. 27. 05:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én adok rá, ha nagyon süt a nap. Csak közvetlenül fürdés előtt adom rá, és ha kijött, le is veszem.
2024. jún. 27. 06:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal leveszem, ha kijöttünk a vízből. Napon hamar szárad, mire visszamennénk a vízbe, rá tudom adni újra.
2024. jún. 27. 07:03
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Nem adok ra. Mar most szep barna a bore 🙂 az enyemet orokolta ami gyorsan barnul nem eg. 50es naptej. Ennyi boven eleg.
2024. jún. 27. 10:06
 5/18 anonim ***** válasza:
68%

Igen és az 5 éves is kap ilyen pólót, valami szörfözéshez valót vagy mi a neve mert szénné égne a napon, nagyon fehér a bőre és könnyen leégy naptej ellenére is.

Víz után veszi le és a babáról is levesszük persze.

2024. jún. 27. 10:52
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
4-es , sajnalatos, hogy ennyire tudatlan vagy. A barnulas is eges. Gondolj csak az egett piritosra. Barna lesz.
2024. jún. 27. 11:21
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os a bőr nem azért lesz barna, mert megég, hanem a pigmentektől, amik termelődnek a nap hatására. Ha megég, akkor pirosodik. Ettől függetlenül még gáz szerintem a mai világban, hogy azt gondolja, hogy az 50 faktoros naptejjel meg van oldva minden. Egyrészt nem jut mindenhová, másrészt meg nagyon hamar lekopik. Harmadrészt a legtöbb gyerek utálja.
2024. jún. 27. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Kerdezo, 2005 ota dolgozom borgyogyaszaton 😉, es nem, nem takaritokent. A barnulas is eges.
2024. jún. 27. 11:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Na meg ugye úgy működik, hogy az 50 faktoros a bőr leégési idejét ötvenszeresére nyújtja, de ez magas UV esetén egy könnyen leégő bőrön lehet csak 2 óra (mert van aki már 2-3 perc után égni kezd nélküle), további kenéssel az idő nem hosszabbítható sőt, ezt is többszörös kenéssel lehet elérni...
2024. jún. 27. 11:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szégyen leszek... Mi ilyen időben csak 4-5 után megyünk ki és akkor naptejjel. Nem megyünk egésznapos strandokra még. A pici (3 hós) még egyhelyben marad, a nagy 2,5 éves, neki könyörögni kell, hogy néha jöjjön be az árnyékba. Neki két uv szűrős pólója van. Ha az egyik vizes lesz és kijön, ráadom a másikat. Mire az is vizes lesz és megint kéne száraz, addigra a másik megszárad. Én is utálok vizes fürdőruhában, vagy pólóban lenni 40 fokban is, szóval ez nálunk alap. Ha mindkettő bevizesedne, akkor marad a naptej.
2024. jún. 27. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!