Van, aki strandoverált ad a babára?
Szerintem meg bore valogatja
Van aki egy kis marciusi naptol is full voros lesz, mas meg pl en is es a gyerekeim is, siman naptej nelkul barnulunk.
Masik h nem a a tuzo deli napra megyunk ki. Akkor spec alszik a legkisebb. Reggel delelott, vagy 5 utan strandolunk. 2-3 ora eleg is nekik naponta a strandbol. Itthon is van medence (pancsolo h szivbajt ne kapjanak egyesek) abban is jatszanak. A strand az elmeny miatt van.
Most komolyan ... Nyaron bezarkozol h ne hogy nap erjen??? Azt hogy.
Full termeszetes h a napfeny hatasara a borod pigmenteket termel es megved.indenh a vilagon. Spec a gronlandon is barna az arca keze az embereknek nem is beszelek a feketekrol..
Hagyjad utolsó 😂
Én csak azt nem értem ebben, hogy akkor most hogyhogy nem bőrrákos minden felnőtt? Ez a búvárruha csak pár éve lett divat.
Jól be kell kenni a gyereket aztán kész. Ja, hogy egyszerűbb ráhúzni az a lebernyeget szerencsétlenre, aztán süljön meg alatta🤷🏻♀️
17, kapaszkodj meg: nálunk az egész család uv szűrős ruházatban van a tengerparton.
Nyilván nem viselnénk, ha annyira kényelmetlen lenne. Melegnek meg egyáltalán nem meleg, főleg ahhoz képest nem, amikor közvetlenül a bőrödet égeti a Nap.
Egyébként nem pár éve lett divat. 15 évvel ezelőtt találkoztam ilyen ruhadarabbal először. Mondjuk tény: nem Magyarországon, hanem olyan helyen, ahol egy átlag napon már reggel is 11-es az UV. Csak mint minden értelmes dolog, ide ez is későn jut el (mondjuk amióta a Decathlon bejött az országba, itt se ismeretlen és az se tegnap volt).
Amúgy meg nem váltja ki a naptejet, hisz nem csador. A kilógó részeket ugyanúgy kenni kell.
Egyébként sajnos elég sok harmincas-negyvenes ismerősömet diagnosztizálták mostanában bőrrákkal, mert mi vagyunk az a generáció, akit gyerekként max. kakaóvajjal kentek és egész nyárra ki voltunk csapva a napra. Az előző generációnál pedig még bizonyítottan nem volt ilyen szar az ózon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!