Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, aki strandoverált ad a...

Van, aki strandoverált ad a babára?

Figyelt kérdés
Nincs melege egy ilyenben? Gondolom, ha már vizes akkor nem, de akkor meg nem fázik meg, hogy egy ekkora vizes cucc van rajta? Vagy fürdik benne, aztán rögtön átöltöztetitek, amikor kijön?
2024. jún. 27. 02:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem meg bore valogatja

Van aki egy kis marciusi naptol is full voros lesz, mas meg pl en is es a gyerekeim is, siman naptej nelkul barnulunk.

Masik h nem a a tuzo deli napra megyunk ki. Akkor spec alszik a legkisebb. Reggel delelott, vagy 5 utan strandolunk. 2-3 ora eleg is nekik naponta a strandbol. Itthon is van medence (pancsolo h szivbajt ne kapjanak egyesek) abban is jatszanak. A strand az elmeny miatt van.

2024. jún. 27. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
A barnulás a bőr károsodásának a jele. A pigmentek sötétedése egy védekező funkció.
2024. jún. 27. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:
8 Akkor nem kéne még pluszban dicsekedned is vele, hogy bőrgyógyászaton dolgozol. Már eleve az durva, hogy azzal érvelsz, hogy mert a piritós is barnára ég...De a "sajnálatos, hogy ennyire tudatlan vagy" mondatod számomra már eleve megadta az irányt, hogy mennyire tekintsem hitelesnek, amit leírsz.
2024. jún. 28. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Igaza van akkor is, ha nem bőrgyógyászaton dolgozik. Barnulni sem oké.
2024. jún. 28. 12:41
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es nem azt mondtam, hogy oké lenne. Olvasd vissza légyszi, mert rosszul értelmezted a bejegyzéseket.
2024. jún. 28. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
17%

Most komolyan ... Nyaron bezarkozol h ne hogy nap erjen??? Azt hogy.

Full termeszetes h a napfeny hatasara a borod pigmenteket termel es megved.indenh a vilagon. Spec a gronlandon is barna az arca keze az embereknek nem is beszelek a feketekrol..

2024. jún. 28. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
14%

Hagyjad utolsó 😂

Én csak azt nem értem ebben, hogy akkor most hogyhogy nem bőrrákos minden felnőtt? Ez a búvárruha csak pár éve lett divat.

Jól be kell kenni a gyereket aztán kész. Ja, hogy egyszerűbb ráhúzni az a lebernyeget szerencsétlenre, aztán süljön meg alatta🤷🏻‍♀️

2024. jún. 30. 16:52
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

17, kapaszkodj meg: nálunk az egész család uv szűrős ruházatban van a tengerparton.

Nyilván nem viselnénk, ha annyira kényelmetlen lenne. Melegnek meg egyáltalán nem meleg, főleg ahhoz képest nem, amikor közvetlenül a bőrödet égeti a Nap.

Egyébként nem pár éve lett divat. 15 évvel ezelőtt találkoztam ilyen ruhadarabbal először. Mondjuk tény: nem Magyarországon, hanem olyan helyen, ahol egy átlag napon már reggel is 11-es az UV. Csak mint minden értelmes dolog, ide ez is későn jut el (mondjuk amióta a Decathlon bejött az országba, itt se ismeretlen és az se tegnap volt).

Amúgy meg nem váltja ki a naptejet, hisz nem csador. A kilógó részeket ugyanúgy kenni kell.

Egyébként sajnos elég sok harmincas-negyvenes ismerősömet diagnosztizálták mostanában bőrrákkal, mert mi vagyunk az a generáció, akit gyerekként max. kakaóvajjal kentek és egész nyárra ki voltunk csapva a napra. Az előző generációnál pedig még bizonyítottan nem volt ilyen szar az ózon.

2024. jún. 30. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!