Mi a véleményetek az úgynevezett "iszsz" táplálásról?
Én így találtam a gyerekemet és nem bántam meg.
Teljesen kiegyensúlyozott babám volt, nem stresszeltem azon, hogy jaj meg nem telt le a három óra, és már éhes, sosem mertem mérleggel mert látni lehetett, hogy szépen hizik, akkor evett amikor ő akart..
Szeretettel gondolok vissza a szoptatási időszakra, ami egy évig tartott nálunk.
Találtam - tápláltam
Javított a telefon.
Te is akkor eszel amikor éhes vagy, nem? Persze ha esetleg nincs valami egészségügyi problémád és szigorúan diétát kell tartanod.
Én is iszsz szerint szoptattam mind a 2 fiam, átlag 3 óránként kértek maguktól enni, kivéve hőségben, növekedési ugráskor, betegségkor vagy fogzáskor. Akkor vagy többet vagy kevesebbet ettek.
Én nem iszsz szoptattam, de tök egyértelmű volt egy idő után, mikor éhes. Az éhes gyereknek ha a pofijához tartasz valamit, tátogni kezd. Az álmos nem. Ha meg fáj valamije, torkaszakadtából üvölt.
Amúgy meg az iszsz-nek pont az a lényege, ha jól tudom, hogy bármikor megkínálhatod, max nem fog rendes adagot megenni, csak addig nyammog, amíg jólesik neki.
Az enyémen látszik mikor éhes, mikor álmos. Egész más a sírasa is. Az első babám ilyen baba volt. Viszont most a kisebbb szinte óramű pontossaggal 3 óránként eszik és nem is kell neki a cici azonkivul, mondjuk én örülök is neki.
Kicsit off, de értem én, hogy az iszsz, az igény szerint szoptatott, de miért írják sok helyen, hogy iszisz? Az mégis hogy jön ki?? Baromi irritáló
Így tápláltam a lányom. Magától állt be 2 óránkénti szoptatásra. Tökéletes volt így.
Felismertem a sírását,éhségjeleket. Nem okozott problémát.
Tápszert, tejpépet, sinlacot tejitalt nem kapott.
Az enyém tápszeres volt de igényt szerint evett ugyanúgy.
Volt hogy sokat evett és 4-5 órát bírt márt 1 hetesen de volt hogy 2 hónaposan egy óra múlva enni kért.
Sosem pörögtem ezen. Adtam neki ha éhes volt annyit amennyit kért
Én meg pont azt nem értem, hogy hogy lehet nem igény szerint szoktatni. Ha sír a baba, mert éhes, akkor nem kap enni, amíg nincs kajaidő? Az enyém ha éhes, akkor addig sír, amíg nem kap enni. Máshogy nem is tudom megvígasztalni. Valaki írja le, légysz, hogy ez hogy működik.
Nekem az az iszsz-ról a véleményem, hogy kényelmes, a babának az a legjobb, ha akkor ehet és ihat, amikor éhes és szomjas. Ez pedig teljesül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!