Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az úgyneveze...

Mi a véleményetek az úgynevezett "iszsz" táplálásról?

Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az iszsz nem igény szerinti etetés, hanem igény szerinti szoptatás. A babák nem csak akkor akatnak szopni, mikor éhesek, hanem önnyugtatásra is használják, pont mint egy cumit.

Igen, eleinte minden nyekkenésre mellre teszed, aztán később már nem igényli olyan sokat, de az első időben a cici a minden, a világ közepe. Ezt túl kell élni, aztán jobb lesz.

2024. jún. 24. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Ahogy a 11es írja. Az iszsz lényege, hogy nem csak etetés miatt szoptatod a picit. Rengeteg más igényt elégít ki a szoptatás, ez a legközelebbi kapcsolat anyával, ami nagyon fontos a kicsik számára. Szerintem ez a legjobb a kisbabának, én ösztönösen így szoptattam, később olvastam csak róla hogy így hívják 😄
2024. jún. 24. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!