1 éves baba eddig szépen odahozott mindent ha kértem hallgatott a nevére, belepakolt a dobozba, odaadta amit kértem tőle. Most kB 2 hete bármit kérek tőle figyelmen kívül hagyja, nem ad oda semmit, többi lent?
Hamar elkezd szelektív lenni a hallásuk.
Nem felejtette el. Ha rázza a fejét, akkor egyértelműen érti amit kérsz tőle....csak lesz@rja :D
14 honapos a kisfiam, ugyanez. En latom rajta, hogy erti, csinalta is, de most nem erdekli. Amikor van kedve, akkor csinalja az “utasitasokat”, de legtobbszor csak mosolyog es elmaszik (meg nem jar). Nem gondoltam ebbe annyira sokat :D
A pakolas nalunk meg semmilyen szinten nem megy, marmint konkretan mondjuk a rendrakas, csak kifele pakol, de azt nagyon.
En most nem feszulok ra erre, majd alakul.
Nem akarlak ijesztegetni meg tényleg simán babakori sajátosság is lehet, de lehet érdemesebb kivizsgáltatni. Tudom, mindenre rámondják, hogy autizmus, de ha az is akkor is enyhe és lehet kezelni. Minél előbb annál hamarabb és jobban lehet kezelni. Simán lehet dackorszak is, hogy direkt nem csinálja. De nyugodt tuti nem maradnék, amíg szakember nem látja.
Amit tehetsz, hogy írsz a heimpál neurológiára ezzel kapcsolatban és megmondják szerintük ezt ki kell e vizsgálni vagy sem. Videót is küldhetsz nekik, megnézik és válaszolnak szükséges e további vizsgálat. Lehet ha nem az ő szakterületük, akkor pedig tovább küldenek.
neurologia@heimpalkorhaz.hu
7es voltam amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!