Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves baba eddig szépen...

1 éves baba eddig szépen odahozott mindent ha kértem hallgatott a nevére, belepakolt a dobozba, odaadta amit kértem tőle. Most kB 2 hete bármit kérek tőle figyelmen kívül hagyja, nem ad oda semmit, többi lent?

Figyelt kérdés
Sokszor még a fejét is rázza, ha megkérem adjon oda valamit vagy hozzon ide. Normális ez ebben a korban? Vagy elfelejtette, amiket eddig megértett. Nem tudom, mi történt,nem tudom, hogy tanítsam így őt elpakolni, vagy bármire, ha figyelmen kívül hagyja vagy nemet int a fejével, bármit kérek tőle :(
jún. 21. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem felejtette el, amit már megtanult. Most egyszerűen másra fókuszál, más korszakban van. Borzasztó pici egy egy éves gyerek. Nem is szabadna elvárni tőle semmit, pláne, amiket te írsz. Majd alakul idővel.
jún. 21. 12:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hamar elkezd szelektív lenni a hallásuk.

Nem felejtette el. Ha rázza a fejét, akkor egyértelműen érti amit kérsz tőle....csak lesz@rja :D

jún. 21. 13:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

14 honapos a kisfiam, ugyanez. En latom rajta, hogy erti, csinalta is, de most nem erdekli. Amikor van kedve, akkor csinalja az “utasitasokat”, de legtobbszor csak mosolyog es elmaszik (meg nem jar). Nem gondoltam ebbe annyira sokat :D

A pakolas nalunk meg semmilyen szinten nem megy, marmint konkretan mondjuk a rendrakas, csak kifele pakol, de azt nagyon.

En most nem feszulok ra erre, majd alakul.

jún. 21. 13:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Amúgy én pl 26 éves leszek idén, és még mindig utálok pakolni. :D van, aki egyszerűen ilyen, és kész
jún. 21. 13:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
1 éves.Nem tudom mit akarsz vele elpakoltatni..😐😂
jún. 21. 18:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem a pakolás a lényeg hanem hogy eddig szépen hallgatott a nevére és vegrehajtotta a kis utasitasokat, most meg semmi. Picit megijedtem, köszönöm a válaszokat.
jún. 21. 18:09
 7/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha szólsz neki akkor nem figyel a nevére egyáltalán? Ha valami hangosat csinálsz arra odafigyel? Szemkontaktust tart? Amúgy lehet simán dackorszak.
jún. 21. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű most jött rá, hogy ellenkezhet is.
jún. 21. 20:07
 9/18 A kérdező kommentje:
Szemkontaktussal mindig is volt gond. Szuletesetol gyenge, de megnyugtatott, hogy milyen okoska meg szépen figyel a nevére, erre most abbahagyta. Sokszor 10szer is szólhatok nem néz oda, de ha hozzateszem, hogy kér e szőlőt, vagy megyünk e olvasni vagy udvarra, akkor rögtön jön, ugyh hallani biztosan jól hall
jún. 21. 20:14
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak ijesztegetni meg tényleg simán babakori sajátosság is lehet, de lehet érdemesebb kivizsgáltatni. Tudom, mindenre rámondják, hogy autizmus, de ha az is akkor is enyhe és lehet kezelni. Minél előbb annál hamarabb és jobban lehet kezelni. Simán lehet dackorszak is, hogy direkt nem csinálja. De nyugodt tuti nem maradnék, amíg szakember nem látja.

Amit tehetsz, hogy írsz a heimpál neurológiára ezzel kapcsolatban és megmondják szerintük ezt ki kell e vizsgálni vagy sem. Videót is küldhetsz nekik, megnézik és válaszolnak szükséges e további vizsgálat. Lehet ha nem az ő szakterületük, akkor pedig tovább küldenek.

neurologia@heimpalkorhaz.hu

7es voltam amúgy

jún. 21. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!