Ha 1 éves kora körül szeretném elválasztani a babámat, utána még tápszert kell neki adnom?
Én úgy csináltam igen. Mivel nem magát választotta le igényelte még a "tejet" így 2 éves koráig kapott tápszert.
Azért választottam le, mert állandóan harapott már szoptatás alatt, kb már utáltam ha szoptatni kellett- meg az egész macerát ezzel.
Az elsőt 13, a másodikat 10hónaposan választpttam le. Addigra ki volt váltva minden étkezés, cici csak alvashoz kellett. Én meg lelkileg nem bírtam tovább.
Nem kaptak tápszert. Doki is azt mondta felesleges.
Nálunk 11 hónaposan választotta el magát, estére akkor már kapott tápszer pótlást, és nagyon jól evett, minden étkezés ki volt váltva. Reggel szopizott addig, este meg a tápszer volt. Így elhasználtam az utolsó doboz tápszert, aztán nem vettem újra. Utána 3,5 %-os tejet kapott 2 éves koráig, mert a reggeli-esti tejivó rutin megmaradt :).
Ezt a táblázatot követtem, itt ajánlja a teljes tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!