Van itt olyan anyuka aki 1 éves korú gyereket leszoktatott a szopizásról és nem várta, hogy elválasztódjon magától?
Szia.
Igaz az én kisfiam 7 hónapos, de bizony már én is az elején eldöntöttem, hogy nem várom meg, amíg ő választódik el, én lépek.
Sok baba van a környezetemben, szinte mindegyik anyuka 2-3 évig szoptatott, hát én nem szeretnék, és ettől abszolú nem érzem magam rossz anyának.
Szóval 5 étkezésből mára már csak 2 szopi, a többi életkorának megfelelő kaja.
Én 9 hónapos korára tervezem a teljes elválasztást.
Azt mondják 1 éves korig tejalapú táplálkozás kell, 9 hós korától kap tápszert, ha kéri, ha nem akkor marad a tejpép, joghurt túró...stb, ezek is mind fehérjék.
Nem veszem észre hogy megvielé a leválasztás, imád enni, nem válogatós mindent elfogad, sőt ha etetésél nem vagyok elég gyors, akko elkezd csapkodni a kezével, és akkorára tátja a száját, hogy majdnem a manduláját is látni:))
előző vagyok, még annyit, hogy minden babás ismerős nagyon szenvedett mert a gyerekek folyamatosan cici-ciciztek, még a buszon is...
Ők ind megsínylették, hiszen már tudatában volt a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!