Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hatrafesziti magát így a 3...

Hatrafesziti magát így a 3 hónapos baba?

Figyelt kérdés

[link]

Jövő héten lesz 3 hónapos, nagyon próbálkozik a jobbra fordulassal, egyszer hasról visszafordult hátra, de úgy tudom nem jó, ha úgy feszíti hátra a fejét.

Akinek hasonlót csinált a babája kellett gyógytornara járni?

2024. jún. 20. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kellett, mert feszes volt. De nala mar az gyanus volt, hogy 4 hetesen hasrol a hatara fordult, ez ennyi idosen nem normalis :D

Most azt nem tudom, hogy a te babadnal mi a helyzet, de ha megnezeted, abbol baj biztos nem lehet, max megmondjak, hogy semmi nincs.

Amugy nem volt semmi extra, par alkalom deveny es otthoni torna nalunk megoldotta. De a gyerekorvos elso korben neurologushoz kuldott.

2024. jún. 20. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem unokaöcsém csinálta ezt babaként. Nem lett semmi gond belőle, gyógytornára se kellett járnia.
2024. jún. 20. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiam is csinálta, nem kellett sehova járni vele.
2024. jún. 20. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt csinálja a lányom is ha valamit meglát a feje felett és látni szeretné. Mi gond lenne ezzel? Ha mindig igy fesziti magat ok.DE, ha pont ott látott meg valamit és azt fixálja miért lenne feszes.
2024. jún. 20. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Enyém is ezt csinálta, így akart hasra fordulni. De nem így kellene neki. Én vittem Devenyeshez, kiderült, hogy feszesek az izmai. A torna után már úgy fordult, hogy felemelte a lábait és úgy fordult előbb oldalra majd hasra. Nekem azt is csinálta, hogy hatrafeszitette a fejét és úgy pörgött abba az irányba. Ami még nem jó és mindig csinálja, hogy fel akar ülni. Ez is feszes izomzatra utal.
2024. jún. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!