Hatrafesziti magát így a 3 hónapos baba?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz 3 hónapos, nagyon próbálkozik a jobbra fordulassal, egyszer hasról visszafordult hátra, de úgy tudom nem jó, ha úgy feszíti hátra a fejét.
Akinek hasonlót csinált a babája kellett gyógytornara járni?
2024. jún. 20. 15:22
1/5 anonim válasza:
Kellett, mert feszes volt. De nala mar az gyanus volt, hogy 4 hetesen hasrol a hatara fordult, ez ennyi idosen nem normalis :D
Most azt nem tudom, hogy a te babadnal mi a helyzet, de ha megnezeted, abbol baj biztos nem lehet, max megmondjak, hogy semmi nincs.
Amugy nem volt semmi extra, par alkalom deveny es otthoni torna nalunk megoldotta. De a gyerekorvos elso korben neurologushoz kuldott.
2/5 anonim válasza:
Nekem unokaöcsém csinálta ezt babaként. Nem lett semmi gond belőle, gyógytornára se kellett járnia.
3/5 anonim válasza:
Fiam is csinálta, nem kellett sehova járni vele.
4/5 anonim válasza:
Ezt csinálja a lányom is ha valamit meglát a feje felett és látni szeretné. Mi gond lenne ezzel? Ha mindig igy fesziti magat ok.DE, ha pont ott látott meg valamit és azt fixálja miért lenne feszes.
5/5 anonim válasza:
Enyém is ezt csinálta, így akart hasra fordulni. De nem így kellene neki. Én vittem Devenyeshez, kiderült, hogy feszesek az izmai. A torna után már úgy fordult, hogy felemelte a lábait és úgy fordult előbb oldalra majd hasra. Nekem azt is csinálta, hogy hatrafeszitette a fejét és úgy pörgött abba az irányba. Ami még nem jó és mindig csinálja, hogy fel akar ülni. Ez is feszes izomzatra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!