Körömágy gyulladására mi vált be? Miért lehet pirosabb, mint volt? 3 hónapos a kicsi.
Figyelt kérdés
Először picit gennyes volt oldalt és a körme alatt a középső ujja és enyhén piros a körme mellett.
Fertőtlenítgettem és kaptunk rá Bactrobant. Kb 4 nap után a körme melletti kicsi gennytasak kifakadt.
A gyerekorvosunk még a kifakadás előtti állapotot látta 3 napja, azt mondta màr nem kell sokáig kenni a Bactrobannal, szépen el fog múlni, viszont 5,5 nap kezelés után elkezdett enyhén hámlani, pirossá és fényessé vált a terület, a hámlás melletti részen is. Eddig kevesbé volt piros és nem fénylett.
Ez akkor most újra azt jelenti, hogy gyulladtabb?
jún. 10. 09:03
1/3 anonim válasza:
Vidd el azt a szerencsétlen gyereket egy rendes orvoshoz (bőrgyógyász, vagy tudom is én), már lassan 1 hónapja be van gyulladva az ujja.
2/3 babyboom567 válasza:
teafa olaj+kesztyű,hogy ne kenje a szemébe.(és másik orvos)
3/3 anonim válasza:
Nem. Így gyógyul. Nekem fel kellett vágni az ujjam, ne tudd meg hogyan festett. Utána mikor kiürült és gyógyult, hámlott, vedlett, fénylett és minden színben pompázott. Úgy festett mintha bedaráltam volna és aszalódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!