Létezik, hogy a babám ettől köhög?
A tehén ad tejet, nem pedig egy ember…baba táplálásra ott van a tápszer! Nem véletlen találták ki!
Ezek után a nyakam teszem rá, hogy egy troll vagy
Normális anya nem mond ilyet
Nem vagyok troll egyszerűen így gondolom. Ezt a kórházban is elmondtam még szülés előtt és szó nélkül adtak tápszert. Mondtam, hogyha rám akarják erőltetni, akkor inkább hozatok be a férjemmel tápszert, de én nem engedek abból, amit elhatároztam! És egyébként nagyon sok barátnőm van, aki nem szoptat, ugyan ilyen okból. Sajnos az elején rengeteg tejem volt és az orvos szerint nagyon “jól tejelő” anya lehettem volna, de én eldöntöttem, hogy nem, úgyhogy nem! És tökéletesen fejlődik, nagyon jó a súlya, már elég korán hozza tápláltam, úgyhogy nincs gond vele. Úgy voltam vele, hogyha ez nekem ekkora stresszt okoz, akkor az a babámra is ki fog hatni, úgyhogy boldog anya, boldog baba…
Önző dög vagy.
Te is inkább nyelted volna le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!