Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy a babám ettől...

Létezik, hogy a babám ettől köhög?

Figyelt kérdés
Általában a lakásban szívjuk a VapSolo-t (olyan mint egy e-cigi) és mostanában elég sokat köhög a babám. 2 napja voltunk dokinál oltáson és olyankor mindig meghallgatja a mellkasát, de nem mondott semmit, hogy lenne bármi probléma. Lehet, hogy a VapSolo miatt köhög? Száraz köhögés, nem hurutos. Úgy tudnám leírni, mint amikor a felnőtteknek egy izmos nevető görcs után rájuk jön egy fullasztó száraz köhögés szerűség…

jún. 13. 19:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálatos, hogy vannak ilyen ostoba emberek. Nem csoda, hogy fel se fogod, hogy tönkre teszed a gyereked egészségét.
jún. 17. 14:29
 32/40 A kérdező kommentje:
Mostmár a páraelszívónál szívom, úgyhogy a párát abba fújom és így semmi nem marad a lakásban!
jún. 17. 14:32
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...az anyatej a legegészségesebb módja a kisbaba táplálásának. Megértem, ha valaki
jún. 17. 15:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
A tápszert választja ilyen olyan okból. De ilyet még nem hallottam. Amúgy megsúgom a páraelszívó sem szív el mindent.
jún. 17. 15:33
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

A tehén ad tejet, nem pedig egy ember…baba táplálásra ott van a tápszer! Nem véletlen találták ki!

Ezek után a nyakam teszem rá, hogy egy troll vagy

Normális anya nem mond ilyet

jún. 17. 16:12
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Gyárkémény se vagy, mégis úgy szívod azt a szrt, mintha muszáj lenne. Igénytelenül, mint egy putriban.
jún. 17. 22:44
 37/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll egyszerűen így gondolom. Ezt a kórházban is elmondtam még szülés előtt és szó nélkül adtak tápszert. Mondtam, hogyha rám akarják erőltetni, akkor inkább hozatok be a férjemmel tápszert, de én nem engedek abból, amit elhatároztam! És egyébként nagyon sok barátnőm van, aki nem szoptat, ugyan ilyen okból. Sajnos az elején rengeteg tejem volt és az orvos szerint nagyon “jól tejelő” anya lehettem volna, de én eldöntöttem, hogy nem, úgyhogy nem! És tökéletesen fejlődik, nagyon jó a súlya, már elég korán hozza tápláltam, úgyhogy nincs gond vele. Úgy voltam vele, hogyha ez nekem ekkora stresszt okoz, akkor az a babámra is ki fog hatni, úgyhogy boldog anya, boldog baba…

jún. 18. 22:40
 38/40 A kérdező kommentje:
Na meg nem vagyok hajlandó lemondani az energia italról és különböző ételekről. A gyerekem tej fehérje allergiás, így valószínűleg nem is ehettem volna semmilyen tejes dolgot. Így viszont kap speckó tápszert és minden el van intézve
jún. 18. 22:42
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Önző dög vagy.

Te is inkább nyelted volna le...

jún. 19. 06:17
 40/40 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha tejfehérje allergiás azért úgy már érthetőbb, mert könnyen diéta hibába eshet az anyuka. Ha ezzel kezdted volna még meg is érteném, de amiket leírtál...hagyjuk...
jún. 19. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!