Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy 10 hónaposan...

Létezik, hogy 10 hónaposan anyajegye lett a babám nyaka alatt? Először olyan volt mint egy csípés, piros volt, aztán szépen elmúlott róla a pirosság és olyan mint egy világos színű anyajegy.

Figyelt kérdés
Nem nőtt nem lett kisebb se nagyobb. Kentem már sok mindennel nem múlt el. Gyerekorvos szerint csípés lehetett, de 3 hétig nem tart szerintem. Jövő héten megyünk bőrgyógyászhoz, mert aggaszt. Ez az egy van neki.
2022. jún. 2. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,de amikor baba volt a lányom neki is akkor lett az első. Kb mint a tiéd
2022. jún. 2. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy ez ilyen érdekesen alakul ki? Először egy sima pötty volt aztán csípés szerű, nőtt egy kicsit és ennyi most megállt.
2022. jún. 2. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nálunk lányom érzékeny bőrű és neki kell egy hónap is,vagy több hogy eltűnjön a csípés helye.Tavaly nyáron 2 hónapig látszott egy szúnyogcsípés helye.Én azt gondoltam,mert úgy nézett ki,hogy kullancs csípés volt.Volt később vérvétel meg minden, aztán valószínűleg mégis az orvosoknak volt igaza 😂😂
2022. jún. 2. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Neki is érzékeny a bőre, fehér bőrű is nagyon. Akkor lehet mégis csak csípés helye neki is. Ijesztő hogy ennyi ideig 😳
2022. jún. 2. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 hónapos és van már neki a bal térde mellett egy aprócska anyajegye. Amúgy kreolos bőrű.
2022. jún. 2. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen pici korában lányomnak is hetekig látszott egy szúnyogcsípés....
2022. jún. 2. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak kb. 9 hónaposan lett az első anyajegye a pocakján, egyértelműen látszik, hogy anyajegy, azóta se lett több, most 14 hónapos.
2022. jún. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!