Nagyon anyajegyes vagyok de tényleg mindenhol. A babámon is lesz? Júliusban szülök.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 20:53
1/5 anonim válasza:
Születéskor még nem jellemző. Valószínűleg babának te sem voltál tele.
Én is emlékszem gyerekként még meg tudtam számolni őket.. Aztán most már.. Pff tele vagyok én is.
2/5 anonim válasza:
Nekem 150 feletti anyajegyem van, mint egy dalmata olyan vagyok, születéskor is volt már egy. A férjemnek kevés, de van. A baba most 7 hónapos, egy darab sincs neki. :)
3/5 anonim válasza:
Nagyon sok van nekem os, foleg hát, felkar, arc. A fiamnak 2 eves korában lett az első, azóta már több ia van neki.
4/5 anonim válasza:
Nekem viszonylag àtlagos mennyiség van a testemen, de volt 1 ami születésemkor is megvolt már
Férjemnek nagyon sok van
Lányom 2 tűzfolttal született, anyajegy nélkül
Azóta van egy anyajegye, 9 hónapos
És mintha alakulna mégegy májfoltja
5/5 anonim válasza:
Nálunk is a férjemnek van sok anyajegye.
A kislányunknak születéskor egy sem volt, olyan 1-2 éves korában jelent meg az első. Most 7 éves, kb. 10 db körül van neki, de pici pöttyök. Két nagyobb van, az egyik a legelső ami kijött rajta, ezek is pöttynek indultak és fokozatosan növekedtek egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!