Létezik, hogy a babám ettől köhög?
21-es: elvileg igazad van, de itt nem "rendes" dohányzásról van szó, ez nem szinez el semmit és nincs is cigiszaga.
De ettöl még igen undorító, ha egy szobában rendszeresn használják az elektromos cigit, egy hét alatt az ablakon lesz egy olajos jellegü bevonat, amit kifejezetten nehezen tüdödben is, csak azt nem lehet mosószerrel tisztítani. Meg a gyerek tüdeje is ugyanúgy tele lesz, teljesen tönkreteszik, élete végéig beteg lesz emiatt.
De basszus ha a wecebe be tudsz menni, mi akadálya van, hogy kimenj az udvarra vagy erkélyre, vagy esetleg hogy kihajolj az ablakon?
Mi a f@sznak kérdezel itt, ha nem fogadod meg azt a tanácsot, hogy ne szívd a gyerek mellett, mert attól köhög?
Kedves utsó!
Nem nem szoptatok és soha nem is szoptattam, mert nem akartam, hogy a bokámig lógjon a mellem és nem akartam 2 lábon járó 🐄 lenni…illetve nem vagyok egy ősanya típus, úgyhogy nekem eleve ki volt zárva a szoptatás téma! :) ;)
Azta… milyen vastag a bőr a képeden drága kérdező. Az, aki szoptat, szóval egy teljesen természetes dolgot csinál, az már két làbon járó tehén… a megereszkedett mell pedig nem a szoptatás miatt lesz, hanem a hormonok miatt, szóval még neked is lehet.
Ezek ellenére te próbálsz magadnak felmentést találni amiatt, hogy folyamatosan mérgezed a gyereked. Jobb lett volna ha kutyát vállalsz, mert gyerek egyértelműen nem való neked :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!