Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy a babám ettől...

Létezik, hogy a babám ettől köhög?

Figyelt kérdés
Általában a lakásban szívjuk a VapSolo-t (olyan mint egy e-cigi) és mostanában elég sokat köhög a babám. 2 napja voltunk dokinál oltáson és olyankor mindig meghallgatja a mellkasát, de nem mondott semmit, hogy lenne bármi probléma. Lehet, hogy a VapSolo miatt köhög? Száraz köhögés, nem hurutos. Úgy tudnám leírni, mint amikor a felnőtteknek egy izmos nevető görcs után rájuk jön egy fullasztó száraz köhögés szerűség…

jún. 13. 19:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Istenem...

Én cigizek(nem bent, csak az udvaron), de esküszöm hogy a rendes cigitol nem köhögök így mint azoktól az elektromos vackoktol...(Próbáltam sok fajtát)

Ne szívd a gyerek mellett, legyszives...

jún. 13. 21:46
 12/40 A kérdező kommentje:

Az e-cigit én sem bírom ezért szívok VapSolot plusz mellé rendes cigit (azt nem bent). A VapSolo egyébként hasonló az ElfBar-hoz vagy Poco-hoz, csak több slukk van benne és finomabb bármelyiknél. Bár sajnos itthon be van tiltva ez is…most megbeszéltük a férjemmel, hogy inkább a wcben szívjuk, mert ott mindig csukva van az ajtó és oda sosem visszük be a babát…

jún. 13. 21:50
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel az a baj, hogy a "pára", "göz" annyira finom cseppekböl áll, hogy 20-30 méterre is eljut, és órákig a levegöben marad. Ha "csak" a WC-ben szívod, fél óra múlva az egész lakásban jelen van - hiába nem viszed oda a gyereket, a szer jön ki a gyerekhez -, kiszellöztetni meg gyakorlatilag nem lehet.

Másrészt a "jó illat" éppen az, ami nagyon káros, ez ugyanis a benne lévö vegyszerekböl adódik.

Ha a gyerekednek jót akarsz, akkor a lakásban sehol nem használod, meg a lakás ajtó elött sem, hanem jóval messzebb.

jún. 13. 22:02
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
És a wcben van valami ablak vagy szagelszívó, hogy ki tudjatok szellőztetni? Mert ha nincsen akkor ugyanúgy bejut a nappaliba.
jún. 13. 22:02
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

"ha elmegyek a legtávolabbi pontba ahol nyitva az ablak, akkor nem érintkezik vele"

Dehogynem, a levegö mozgása az egész lakásban szétoszlatja.

jún. 13. 22:03
 16/40 anonim ***** válasza:
91%
Na ha fel bírod emelni a s.ggedet, hogy kint szívd el a rendes cigit, akkor annyit tegyél mát meg a gyerekedért, hogy kint szívod el ezt a VapSolot is.
jún. 13. 22:08
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Én elektromos cigit szívtam a baba előtt, de lakásban soha! Autóban az én oldalamon a gőztől egy idő után az üvegen rendes lerakódás volt. Ne szívjátok bent sehol.
jún. 13. 22:22
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet a gyerek egészsége az első? Miért azon kell agyalni, hogyan és hol tudsz bent dohányozni?! Menj ki ezzel is, ahogy a rendes cigivel. Ha már a saját egészséged nem is fontos, a gyereké kérlek legyen az.
jún. 13. 23:01
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell a lakásban szívni. Ha van erkély, menj ki oda, ha nem, ki a lakásból.

Ennyire nem lehet lustának lenni.

jún. 13. 23:05
 20/40 anonim ***** válasza:
21%
Mert ennyi eszetek van, párom is e cigizik mióta megszületettt a baba meg még mikor terhes is voltam a hátsó vendégszobába cigizik mindig.. sose ott ahol a gyerek van.
jún. 14. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!