Létezik, hogy a babám ettől köhög?
Istenem...
Én cigizek(nem bent, csak az udvaron), de esküszöm hogy a rendes cigitol nem köhögök így mint azoktól az elektromos vackoktol...(Próbáltam sok fajtát)
Ne szívd a gyerek mellett, legyszives...
Az e-cigit én sem bírom ezért szívok VapSolot plusz mellé rendes cigit (azt nem bent). A VapSolo egyébként hasonló az ElfBar-hoz vagy Poco-hoz, csak több slukk van benne és finomabb bármelyiknél. Bár sajnos itthon be van tiltva ez is…most megbeszéltük a férjemmel, hogy inkább a wcben szívjuk, mert ott mindig csukva van az ajtó és oda sosem visszük be a babát…
Ezekkel az a baj, hogy a "pára", "göz" annyira finom cseppekböl áll, hogy 20-30 méterre is eljut, és órákig a levegöben marad. Ha "csak" a WC-ben szívod, fél óra múlva az egész lakásban jelen van - hiába nem viszed oda a gyereket, a szer jön ki a gyerekhez -, kiszellöztetni meg gyakorlatilag nem lehet.
Másrészt a "jó illat" éppen az, ami nagyon káros, ez ugyanis a benne lévö vegyszerekböl adódik.
Ha a gyerekednek jót akarsz, akkor a lakásban sehol nem használod, meg a lakás ajtó elött sem, hanem jóval messzebb.
"ha elmegyek a legtávolabbi pontba ahol nyitva az ablak, akkor nem érintkezik vele"
Dehogynem, a levegö mozgása az egész lakásban szétoszlatja.
Egyáltalán nem kell a lakásban szívni. Ha van erkély, menj ki oda, ha nem, ki a lakásból.
Ennyire nem lehet lustának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!