Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy a babám ettől...

Létezik, hogy a babám ettől köhög?

Figyelt kérdés
Általában a lakásban szívjuk a VapSolo-t (olyan mint egy e-cigi) és mostanában elég sokat köhög a babám. 2 napja voltunk dokinál oltáson és olyankor mindig meghallgatja a mellkasát, de nem mondott semmit, hogy lenne bármi probléma. Lehet, hogy a VapSolo miatt köhög? Száraz köhögés, nem hurutos. Úgy tudnám leírni, mint amikor a felnőtteknek egy izmos nevető görcs után rájuk jön egy fullasztó száraz köhögés szerűség…

jún. 13. 19:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Mivel elég ártalmas, csak kevésbé büdös, mint a cigi, simán tönkremegy töle a tüdeje. Enyni ésszel kár volt gyereket vállalni, föleg, hogy ö lesz beteg a ti hülyeségeket miatt. Ez egyébként az asztmára jellemzö köhögés, gratulálok, hogy sikerült a gyereket tönkretenni
jún. 13. 19:52
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosnak mondtad, hogy ecigiztek és a baba szívja a füstöt? Biztos több infója van ezzel kapcsolatban.

Én azt gondolom az is káros. Láttam dokumentumfilmet az ecigiről amiben nagyon sok betegséget is bemutattak a túlzott használat miatt. Sok új tanulmány is van, arról, hogy káros ezért gondolom a babának sem tesz jót.

Próbáld ki, hogy a lakásban nem ecigizel csak kinn, ha a baba nem köhög akkor biztos a füst miatt volt. Ha máskor is köhög akkor orvossal megnézetném.

jún. 13. 19:54
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, hogy szivja o is a nikotinos gozt?

Ezt nem kene. Sajnos en is szivok hasonlot, plusz iqost, de bent gyerek mellett nem.

jún. 13. 19:56
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szinte biztos, hogy attól köhög.
jún. 13. 19:57
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy a liquid lerakódik a tüdöben, és évekibe telik, mire kimegy, ha szerencséje van
jún. 13. 20:05
 6/40 anonim ***** válasza:

Biztos hogy attól köhög. Nekem van ismerösöm aki hasonló cigit szív bent a házába iszonyat tömény füstje van engem is nagyon zavar pedig én rendes cigit szívok (nem bent a házban) de szerintem annak nincs akkora füstje mint az eciginek.

Ha jót akarsz a gyereknek ne szivjátok bent a házban.

jún. 13. 20:39
 7/40 A kérdező kommentje:
Eddig megmondom őszintén erre nem gondoltam, mert a gőz/pára elmegy és ugye nem látszik. Na meg ugye jó illata van, ezért nem gondoltam, hogy akkora baj lenne. De ezek után biztos nem fogom vele egy helyiségben szívni
jún. 13. 20:40
 8/40 anonim ***** válasza:
77%
Ilyennek minek gyerek?
jún. 13. 20:49
 9/40 anonim ***** válasza:
71%
Vele egy helyiségben?! A lakásban ne szívd, te agyoniskolázott! Simán fel lehetetne az ilyet jelenteni a gyámügynél, hisz veszélyezteti a gyereke egészségét!!
jún. 13. 21:05
 10/40 A kérdező kommentje:
Elég nagy a lakás, ha elmegyek a legtávolabbi pontba ahol nyitva az ablak, akkor nem érintkezik vele
jún. 13. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!