Létezik, hogy a babám ettől köhög?
Az orvosnak mondtad, hogy ecigiztek és a baba szívja a füstöt? Biztos több infója van ezzel kapcsolatban.
Én azt gondolom az is káros. Láttam dokumentumfilmet az ecigiről amiben nagyon sok betegséget is bemutattak a túlzott használat miatt. Sok új tanulmány is van, arról, hogy káros ezért gondolom a babának sem tesz jót.
Próbáld ki, hogy a lakásban nem ecigizel csak kinn, ha a baba nem köhög akkor biztos a füst miatt volt. Ha máskor is köhög akkor orvossal megnézetném.
Nem baj, hogy szivja o is a nikotinos gozt?
Ezt nem kene. Sajnos en is szivok hasonlot, plusz iqost, de bent gyerek mellett nem.
Biztos hogy attól köhög. Nekem van ismerösöm aki hasonló cigit szív bent a házába iszonyat tömény füstje van engem is nagyon zavar pedig én rendes cigit szívok (nem bent a házban) de szerintem annak nincs akkora füstje mint az eciginek.
Ha jót akarsz a gyereknek ne szivjátok bent a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!