Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szellőztessek?

Hogyan szellőztessek?

Figyelt kérdés
A lakásban már most 28 fok van. Azonnal visszamelegszik szinte sajnos, és még csak június közepe van. Negyediken lakunk, nem opció a klíma. Nagyon izzadosak vagyunk én és a babám is aki 5 hónapos. Ti hogy oldjátok meg? Felöltöztetitek bent?
jún. 10. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem lett gyerekünk nekünk sem volt klíma, aztán jött a pici. Az első évet klíma nélkül csináltuk végig, szintén negyedik emelet, reggeltől délutánig süt be a nap a nappaliba.

Azon a nyáron 4-5-6 hónapos volt. Hajnalban mindent összenyitottam, akkor még volt rajta rövid body, vagy napozó. Aztán 8-kor becsuktam az ablakot és indult a ventilátor... illuziónak jó volt.

Napközben trikó bodyban volt.

9-kor redőnyök le, villany fel. Majd délután 5-6-kor felhúztam a redőnyt, 8-körül újra mindent kinyitottam és egész éjszaka úgy volt ha nem volt húzat, vagy vihar vagy valami.

A következő évben beszereltettük a klímát.

jún. 10. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Szellőztetés csak kora reggel a nyugati oldalról.

A másik oldalon már reggel fél9 kor a meleg jön be.

Ablak nyitás keleti oldalon csak este, másik oldalon redőny le.

Pár fokot lehet nyerni, de ez a pára se segít.

22 foknál 30nak érezni.

Írtad, hogy klíma nem opció.

Pára mentesítő esetleg?

Sokat segít, és az is hűt.

jún. 10. 10:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Pára mentesítő az van . De optimális itthon a pára 56%
jún. 10. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyu , úgy szellőztetek hogy este amikor már kint 20 cfok körül van meg most is mert esik fúj a szél kitárok minden ablakot ajtót 7 ig . Még viharban is , átfújja . Sajna iden már kirán berobbant ez a pusztulat . Megfázni senki sem fog a falak nem hűlnek ki nincs már éjszaka 15 cfok alatt .
jún. 10. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Éjjel szellőztetnèk. Ha nyàron nayy a meleg, lógatnèk fel vizes lepedőt, meg tennèk ki lavòrban jègkockàt.

Ha meleg van akkor elèg a babàra pelus+póló, legnagyobb melegben csak pelus.

jún. 10. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a klíma azert nem opció mert albérlet akkor mobilklíma, nálunk az mentette meg a dolgot. Már nagyon jókat kapni.
jún. 10. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egész éjszaka szellőztetés, kora reggel mindent becsukni, redőnyök le vagy sötétítő függönyt behúzni, babára csak egy ujjatlan body. De én is inkább a klímàt javaslom vagy a mobilklímát, vagy bármit ami hideget tudna csinálni, mert meg fogtok pusztulni a lakásban.
jún. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!