Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi még csak 1 hetesek vagyunk,...

Mi még csak 1 hetesek vagyunk, és 1 szobában vagyunk a picivel, Hogyan szellőztessek?

Figyelt kérdés
mivel ekkora a lakásunk, és sajnos ugye még nem vihetem ki a babut. álltalában a konyhából engedem be a friss levegőt a szobába, ugy hogy közben a babun több takaró van és a fején is sapika. remélem igy nem lesz baj. és miután kiszellözött, és egy kicsit vissza melegedett utána veszem le róla a melegebb réteget. jo ez igy? vagy másképp csináljam? Köszi a válaszokat előre is!!!
2008. dec. 28. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igy jo, hogy betakargatod, es a lenyeg, hogy ne legyen huzatba!!!!
2008. dec. 28. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
igen! Azt elfelejtettem irni, hogy a szobában csukva van az ablak, csak a konyhából jön a levegő (kb 10 percig ) köszi a választ! :D
2008. dec. 28. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a doki azt mondta,hogy ki lehet vinni ilyen picit is a levegőre csak szoktatni kell 5perc először aztán 10 és így tovább és rakj a hordozóra vagy a babakocsira egy pelust hogy ne olyan hirtelen érje a levegő.Jelzem én sem mertem ki vinni,de hát levegőn kell lennie egy kicsit így én kivittem.És ma is olyan jót alszik a hidegben mindig attól félek,hogy fázik persze több réteg ruha van rajta.
2008. dec. 28. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is egy szobába vagyunk a picivel én a babakocsiba kitolom a konyhába és úgy szellöztetem a szobát.
2008. dec. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!