Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok az ilyen balliberá...

Mit szóltok az ilyen balliberális politikusokhoz, akik ilyen "életvezetési tanácsokat" adnak hogy hetente elég 4-5ször mosni vagy szellőztessűk a ruhàinkat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. júl. 20. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Hogy végre valaki észhez tért! Nem csili-vili napelem kell meg 25 fokra fűtött lakás, hanem spórolni ez a normális basszus!
2022. júl. 20. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Csak egy példa, én mikor semmi pénzem nem volt egy szobát fűtöttem csak télen, meg ott világítottam, most a hazai nettó átlagbér kétszeresét megkapom, most tudjátok mennyit fűtök meg világítok? ugyanannyit!
2022. júl. 20. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Én még ezeken is bőven túlteszek és nincs benne semmi politika részemről.
2022. júl. 20. 09:19
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Én eleve utálom azt,hogy egy politikus megakarja mondani,hogy hogyan mossam a ruháimat.

Úgy mosom, ahogy akarok és olyan fokon, amilyenen akarom.Senki, semmi köze hozzá.

És ahhoz sem,hogy autóval közlekedek-e és klimatizálom-e a teljes lakást.

2022. júl. 20. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
"hetente elég 4-5ször mosni" Még is mit mossak annyiszor, a szomszédok ruháit?? Hárman vagyunk de egy héten elég egy nap mosni. Azt megértem, ha valakinek 2 darab fehérneműje van többször mos. Szellőztetés. Felénk eddig is szokás volt évente többször kivinni a ruhákat szellőztetni. Ott áll 2-3 hónapot a szekrényben, jót tesz neki a szellőztetés.
2022. júl. 20. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

4! Oké, csak akkor ne hisztériázz, ha a sokszorosát kell fizetned.

Én se pofáznék bele, ha te klimatizált kocsikával akarsz közlekedni, de akkor fizesd ki szépen a benzin piaci árát meg ha már itt vagyunk egy kis extra adót is, utána felőlem kocsikázhatsz.

2022. júl. 20. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
"hetente elég 4-5ször mosni"? - Mi hetente egyszer mosunk, akkor van nagymosás.
2022. júl. 20. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
ki az, aki naponta mos?
2022. júl. 20. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

6.

Te meg fizesd ki a tömegközlekedés valós piaci árát.

Ugyanis, a kis bkv bérleted nem 9500 forint valójában,hanem van az 40 ezer is.

Ha már piacosat akarunk játszani, játsszunk tisztán.

2022. júl. 20. 09:24
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

9! Ami azt illeti akkor még a tömegközlekedést használóknak kéne pénzt kapnia! Ugye tudod? Mert a pozitív externáliák miatt egy kerékpáros vagy egy tömegközlekedést használó tulajdonképpen egy autóssal szemben pénzt hoz!

pl. nem lassítja a forgalmat, nem kell neki külön parkoló, nem szennyez annyira a környezetet vagy egyáltalán nem mint a kerékpáros stb.

Szóval ha ezeket is beszámítjuk, miért ne?

2022. júl. 20. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!