Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Timmermanns mondott olyant,...

Timmermanns mondott olyant, hogy ne zuhanyozzunk, mossunk hanem szellőztessük magunkat helyette?

Figyelt kérdés
A HirTV-én Kósa Lajos mondott egy beszélgetésben olyat, hogy teljesen elmebetegek az EU-s vezetők, mert olyanokat tanácsolnak a lakosságnak, hogy ne fürödjenek, ne mossanak hanem szellőztessenek. Én még ilyet nem olvastam ezért szeretném kérdezni, hogy valóban ezt mondta ez a Timmermanns? Ő milyen erősségű politikus az EU-ban? Vezető vagy csak egy párttag ?

2022. máj. 13. 09:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tehát pl Blanka asszony ne mossa a ruháját hanem szellőztessen?
2022. máj. 13. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
Közeli családtag olvasta, én tőle hallottam először és más ismerősöktől is hallottam. Nekem nincs időm ilyesmiket olvasgatni, de sem a családtagom, sem az ismerőseim nem találnának ki ilyesmiket:S
2022. máj. 13. 09:22
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
És Timmermanns sajnos a vezetők közé tartozik:(
2022. máj. 13. 09:22
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Én ezt a szöveget eddig csak állami médiából hallottam, de ilyen beszédet nem találtam Timmermans-tól.
2022. máj. 13. 10:21
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Természetesen semmi nyoma, hogy ilyet mondott volna. De semmi meglepő nincs abban, hogy a kozmediaban hazudnak...
2022. máj. 13. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Még vagy 2 hónapja mondott olyasmit, hogy kevesebbet kell fogyasztani, nem kell minden nap fürdeni, nem kell annyira felfűteni a lakást.

Dee ez különösebben nem áll messze a nyugati életviteltől, mivel sokan eleve nem naponta, hanem 2-3 naponta fürdenek, csak "stratégiai mosakodást" végeznek minden este, egyszerűen azért, mert minden kutatás szerint a napi fürdés kimondottan egészségtelen a bőrnek.

A fűtésszabályozásban is van egy olyan irányzat, hogy nem kell ám akkor is 25 foknak lennie a lakásbna, ha odakint -10 van. Azon kívül, hogy a 18-20 fok egészségesebb, jobb alvást biztosít, a hüvöst pedig egy pulóverrel tudod kompenzálni, a saját rezsiköltségeidet is csökkented ezzel. Nomeg az energia fogyasztását.

Dee ezek a dolgok Magyarországon nem így működnek. Itt alap a napi legalább egyszeri fürdés, csak az ekcémások csinálják ezt a 2-3 naponta fürdést kis mosakodással kiegészítve.

és bizony az is megszokott, hogy télen a magyarnak rövidnadrágban-trikóban van igénye létezni házon belül, ami nagyon megdobja a fűtést, ráadásul sokan elég gyatra szigetelésű lakásban is laknak, ami mégjobban megemeli az energiafogyasztást.

Szóval amit állított, az nyugati viszonylatok között teljesen hétköznapi szemlélet, de nekünk az eltérő életvitel miatt életidegennek, provokatívnak hat.

2022. máj. 13. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
41%

Tudom hogy libbant testvéreink nem az intellektusukról ismeretesek,de azért nem kell nagy kompetencia a "washing és timmermans" címszavakra rakeresni.. 🤷

[link]

[link]

2022. máj. 13. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Az EP üléseit videóra veszik, még mindig nem találtam beszédet Timmermans-tól a linkjeidben. Én értem, hogy az írott szöveg mindenféle megjelölés nélkül szentírás, ha az én véleményemet hangoztatják. De azért a 21. században el kéne már jutni addig, hogy azért, mert az interneten leírták, még nem lesz valóság valami.

Egyébként a "take shorter showers" azt jelenti, hogy zuhanyozz rövidebb ideig, nem azt, hogy kevesebbet. És teljesen igaz, hogy ha kevesebb erőforrást használsz, akkor kevesebbet kell költened, nem igazán látom a hazugságot ebben.

2022. máj. 13. 12:48
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk azt én is utálom, amikor felfűtik a lakást úgy, hogy rövidgatyában meg polóban vannak benn. Mi a francért nem lehet pulóvert meg hosszúnadrágot húzni?
2022. máj. 13. 13:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9, teljesen egyetértek:D De amikor ezt leírtam itt az oldalon, kaptam az ívet, hogy "évszaknak megfelelően az utcán kell öltözni, otthon legyen meleg és kész"
2022. máj. 13. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!