Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Timmermanns mondott olyant,...

Timmermanns mondott olyant, hogy ne zuhanyozzunk, mossunk hanem szellőztessük magunkat helyette?

Figyelt kérdés
A HirTV-én Kósa Lajos mondott egy beszélgetésben olyat, hogy teljesen elmebetegek az EU-s vezetők, mert olyanokat tanácsolnak a lakosságnak, hogy ne fürödjenek, ne mossanak hanem szellőztessenek. Én még ilyet nem olvastam ezért szeretném kérdezni, hogy valóban ezt mondta ez a Timmermanns? Ő milyen erősségű politikus az EU-ban? Vezető vagy csak egy párttag ?

2022. máj. 13. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

igen mondott

[link]

bocsi ha nem tetszik, nem találtam hitelesebb híroldalt

2022. máj. 13. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

11

Éleg baj ha az mtva-t bárki hitelesnek hiszi..

Főleg, hogy itt is bemondja a csicska gyász prooagandista, hogy azt javasolja az ember, hogy ne furodjenek meg ne mossanak, miközben a háttérben tisztán és jól érthetően hallatszik, hogy azt mondja, hogy rövidebb ideig furodjenek és feleslegesen ne mossanak ki ruhát. Ráadásul szó sincs semmiféle tiltasrol de még kérdésről sem, azt a kérdést szegeztek neki, hogy az átlag ember HA AKAR akkor mit tehet. Hát ezt.

Ugye mennyire másként hangzik a két dolog?

2022. máj. 13. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
#12: Mi a különbség a között hogy azt javasolja meg azt hogy azt mondja? Mert szerintem ugyanaz. Tiltás se a kérdésben se abban a linkben nincs.
2022. máj. 13. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

13:

A kérdésben az van, hogy mondta-e, hogy "NE MOSSUNK, NE ZUHANYOZZUNK". Ugye ez nyilvánvaló, hogy nem mondott ilyet, mivel azt mondta, hogy RÖVIDEBB IDEIG zuhanyozzunk és azt, hogy a ruhát nem kell azonnal mosni ha 1x rajtunk volt.

A linket meg gondolom nem nézted meg, mert a riport első percében premier plánban ott az origo propaganda cikkje, miszerint "Brüsszel MEG AKARJA TILTANI, hogy 18 foknál melegebbre fűtsék az épületeket", amit a riporter jól fel is olvas szó szerint...

2022. máj. 13. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha mondott volna ilyet a videót biztos belinkelik az erről tudósító újságcikkek.
2022. máj. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!