Hozzátáplálásnál van értelme megvenni ezt a NumNum kanalat a babának?
Teljesen felesleges.
Én sima műanyag kiskanalat vettem a dm-ben vagy rossmannban, hogy azért mégse a fémet rágcsálja már...
Figyelj, anelkul is van elet, de most ha ezen mulik a boldogsagod, vedd meg :D
Mi nem hasznaltuk, de tudom van, akinel bevalt.
Viszont ha adhatok egy tippet, a dm-es 6 db-os muanyag kanal szett szuper! Pont olyan jo melysege van, hogy rajta marad a kaja. Nagyon sok babakanal tul lapos es kb hasznalhatatlan, mert en se tudok vele kanalazni rendesen, memhogy akkor a gyerek.
Illetve a fem vegu kanal is villa is tok jo a dm-bol.
A kisfiam sima fém kanállal tanult meg enni, kétévesen már a villahasználat is ment neki. Kövezzetek meg, de tanulópohara sem volt, először a svédből ivott, aztán kapott vastag üvegpoharat. Kulacsa volt, amikor már tudta fogni, hogy utazáskor egy-egy korty miatt ne kelljen megállni.
Teljesen felesleges ilyesmikre költeni, egyen ugyanazzal, amivel titeket lát enni. Ja és békén kell hagyni, ha szétkeni hát szétkeni, de megtanulja szépen. Kell nekik az önállóság. Nálunk volt, hogy nem tudta sehogy sem felszúrni a villára a falatot, hát megfogta kézzel és rárakta a villára, aztán megette arról.
Az én fiam nagyon hamar próbált egyedül kanalazni (azt ette, amit mi, de mi sokszor eszünk spenótot, főzeléket). De folyton fejre fordította a kanalat, ahogy emelte a szájához. Ezért szerintem nekünk jó lett volna ez a kanál, persze inkább az olcsóbb kiadás.
Előre nem venném meg, csak ha látom, hogy tényleg jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!