Mi értelme az ilyen baba furdoruhanak? (Link)
Hogy ne kelljen naptejezni annyit?
Tapasztalatot várok ha van esetleg valakinek.
Köszi!
Jo cucc, ha elviseli a babad. Persze kilogo testreszeket arnyekban is kenni kell.
Kisfiam nagyon gyulolte sajnos, igy nalunk kiesett 😅
Az én babám utalja a bezartsagot, autoshordozo, pihenoszek...
Lehet ez se tetszik majd neki :/
Ez csak ruha, nem kaloda. :)
Egyébként nyilván nem ilyen overálos szabással, de felnőtteknek is praktikus az UV-szűrős öltözet, mi is hordunk tengerpartra a gyerekekkel együtt.
Praktikus, mert elég a kilógó részeket kenni, nem ég le alatta. Sima pólóban én már égtem le a póló alatt (!) is a trópusokon 10+ UV sugárzásnál.
Nekünk az egész család hófehér bőrű, vilagos haj, kék szem, muszáj extrán odafigyelnünk.
A decathlonos UV öltözék anyaga egyébként jobb, mint a hm-es.
Szuperjó találmány, én a mai napig uv-pólónban engedem a gyerekeket strandolni, pedig már nem babák, így nem kell állandóan kenegetni, meg aggódni, hogy leég, sőt magunknak is vettem a Decathlonban. :)
Sokan nem tudják, de a gyerekkori leégéssel megalapozhatják a felnőtt kori bőrrákot.
Annyi ertelme van, hogy nem lesz borrakos 30 evesen.
Sajnos a mi gyerekkorunkban meg nem volt, most 43 evesen megyek borrak miatt a 3. mutetre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!