Mi értelme az ilyen baba furdoruhanak? (Link)
Hogy ne kelljen naptejezni annyit?
Tapasztalatot várok ha van esetleg valakinek.
Köszi!
"bevittem a vízbe, ratapadt a víztől, szerintem nagyon kényelmetlen lehet"
Pontosan annyira tapad, mint a fürdőruha. Ebből éppen ezért megfelelő méretet kell venni, mert ha túl nagy, na akkor és csakis akkor kényelmetlen.
Ezt mar irta mas is, de mindegy, egyaltalan nem vastag, sima furdoruha anyag, rettegni nem kell tole.
De attol meg lehet, hogy a gyerek nem szereti, ez mar egy masik dolog. De az uv szuros polo nem rossz otlet, lehet iden mi is inkabb olyat veszunk, azt mar hatha elviselne a kisfiam is.
17-es, neked mi bajod? Miert veszed ennyire a szivedre ezt a ruha temat?
Nem kotelezo hordani, se a gyerekre adni. Hosszu ujju uv szuros polo speciel rajtam mar volt tobbszor is egy rovidgatyaval a 40 fokban, semmi problemam nem volt vele. Nem tudod mindig a naptejet ujrakenni orankent, ahogy kene, pl en sup-ozas kozben hordom a polot. Bizony, nagyon hasznos ilyenkor, de nem kotelezo a hasznalata.
Nyugi van, neked nem kell hordani. A gyereknek se kell. Semmi baj nincs 🥰
17, itt csak neked kell elképzelned, mert a többiek veled ellentétben tapasztalatból beszélnek. :) Én is rendszeresen hordok UV szűrős pólót tengerparton, és még egyszer se sikerült megfulladnom benne 40 fokos hőségben sem. Gyerekeim is szeretik. 5 és 8 évesek, sose volt hiszti miatta.
Kellemes az anyaga, nem búvárruha (az neoprén), és óriási szabadságot ad. Férjem is hord. Eleinte ő is úgy volt vele, hogy minek az, de miután az 50 faktoros mellett is megpirult hiába kente rendszeresen, rájött, hogy milyen jó kis találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!