Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi értelme az ilyen baba...

Mi értelme az ilyen baba furdoruhanak? (Link)

Figyelt kérdés

[link]

Hogy ne kelljen naptejezni annyit?

Tapasztalatot várok ha van esetleg valakinek.

Köszi!

máj. 23. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

"bevittem a vízbe, ratapadt a víztől, szerintem nagyon kényelmetlen lehet"

Pontosan annyira tapad, mint a fürdőruha. Ebből éppen ezért megfelelő méretet kell venni, mert ha túl nagy, na akkor és csakis akkor kényelmetlen.

máj. 23. 14:21
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
Na én tuti nem adnék ilyet szegény gyerekre, inkább kenem többször. Én is megőrülnék ha ilyen búvárruhában kéne strandolni 😂
máj. 23. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mar irta mas is, de mindegy, egyaltalan nem vastag, sima furdoruha anyag, rettegni nem kell tole.

De attol meg lehet, hogy a gyerek nem szereti, ez mar egy masik dolog. De az uv szuros polo nem rossz otlet, lehet iden mi is inkabb olyat veszunk, azt mar hatha elviselne a kisfiam is.

máj. 23. 19:36
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Az uy szűrős ruha mitől szűri jobban az uv sugarakat, mint a sima textil? Bármilyen pólóban vagy nem fogsz alatta leegni. Fürdőruha ugyanez, akármilyen rossz anyaga van fehér marad alatta a bőr.
máj. 23. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

14,

[link]

máj. 23. 20:20
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
#14. Ja, a rákkutatók nyilván hülyék, csak te vagy helikopter.
máj. 23. 20:30
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
Lehet hogy fürdőruha anyag, de akkor is idegesítő lehet, képzeld már el h nyakig be vagy bugyolalva egy ilyenbe a 30 fokban. Strandoljál te benne ha annyira jó szerinted. A gyereknek nem lesz bőrrákja akkor ha normálisan be van kenve gyerek naptejjel naponta többször. Ha meg lusta vagy bekenni, akkor ne vidd a strandra 🤷🏻‍♀️
máj. 23. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

17-es, neked mi bajod? Miert veszed ennyire a szivedre ezt a ruha temat?

Nem kotelezo hordani, se a gyerekre adni. Hosszu ujju uv szuros polo speciel rajtam mar volt tobbszor is egy rovidgatyaval a 40 fokban, semmi problemam nem volt vele. Nem tudod mindig a naptejet ujrakenni orankent, ahogy kene, pl en sup-ozas kozben hordom a polot. Bizony, nagyon hasznos ilyenkor, de nem kotelezo a hasznalata.

Nyugi van, neked nem kell hordani. A gyereknek se kell. Semmi baj nincs 🥰

máj. 23. 22:29
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
14 vagyok. Teljesen normális hangnemben kérdeztem valamit, ami a témához kapcsolódott. Köszönöm annak aki válaszolt, a többiek meg ...
máj. 23. 22:40
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

17, itt csak neked kell elképzelned, mert a többiek veled ellentétben tapasztalatból beszélnek. :) Én is rendszeresen hordok UV szűrős pólót tengerparton, és még egyszer se sikerült megfulladnom benne 40 fokos hőségben sem. Gyerekeim is szeretik. 5 és 8 évesek, sose volt hiszti miatta.

Kellemes az anyaga, nem búvárruha (az neoprén), és óriási szabadságot ad. Férjem is hord. Eleinte ő is úgy volt vele, hogy minek az, de miután az 50 faktoros mellett is megpirult hiába kente rendszeresen, rájött, hogy milyen jó kis találmány.

máj. 24. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!