Mielőtt rávágnátok, hogy persze, nyilván, írom a hátterét a kérdésemnek: A szoba ablaka egy gangra néz, tehát néha sétálnak el előtte, az öregasszonyok néha ordítva beszélnek ott egymással, van, hogy a szomszéd ott szívja a cigit, stb. Emiatt nem tudom, mi a rosszabb: becsukni az ablakot, vagy nyitva hagyni és hagyni, hogy ezek esetleg megzavarják?
2024. jún. 1. 14:25
1/6 anonim válasza:
Az én gyerekemet( 6 hós)és zavarná az utcai ricsaj/ hangoskodás. Irod hogy cigiznek is néha az arra járók.Nem kérdés hogy nem altatom a gyerekemet cigifüstben.Amikor alszik zárd be az ablakot.
2024. jún. 1. 14:34
2/6 anonim válasza:
Eleve nem tenném a gyereket olyan szobába, ami a gangra néz, és ahol nem lehet ablakot nyitni.
2024. jún. 1. 14:36
3/6 anonim válasza:
2-es, ha lenne mas lehetoseg, szerinted a kerdezo ezt valasztana? Ezek az ertelmetlen demagog szovegek olyan unalmasak mar :D
Nekunk mondjuk kertes haz, de pont forgalmas utcara neznek a szobak ablakai. Ha nem alszunk, szelloztetunk,amugy be van csukva, mert nagy a zaj. Mondjuk van klimank, szoval igy konnyu nyaron is csukva tartani.
2024. jún. 1. 15:05
4/6 anonim válasza:
Nem kertes házra gondoltam, hanem hogy inkább a szülök legyenek abban és a gyerek egy nyugodt helyen!
2024. jún. 1. 16:28
5/6 anonim válasza:
De lehet a szulok szobaja is arra nyilik???
Vagy pl mi nem tudnank sehova mashova atpakolni a gyereket, mert a halonk egyben a dolgozo is, ahol a ferjem dolgozik napkozben. Es csak ez a szoba eleg nagy hozza, a gyereke nem,nem fernenk el. Nappali kilove, hiszen ott meg napkozben vagyunk, zavarjuk egymast. De ez most csak egy jelentektelen pelda, hogy neha miert is nem olyan egyszeru ez.
Nem tudhatod, hogy ki milyen helyzetben van, ezert nem kell masokat kioktatni!
2024. jún. 1. 16:36
6/6 anonim válasza:
Na mi pont ez miatt költöztünk el. De gyűlöltem azt a lakást. Nem tudtam úgy ablakot nyitni, hogy ne nézzen be valamelyik vénasszony. Ha aludt a kisfiam, biztos, hogy az ablak alatt pofáztak. Zárt ablak mellett is behallatszott és felébredt + ugye a szomszéd éjjel nappal szívta a cigit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!