Szerintetek bevallalható? ⬇️⬇️⬇️
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 4,5 éves nagylányom akinek nemrég született meg a kisguga aki 2 honapos múlt. A nagylány imád pancsolni ezért nagyon szeretnénk őt strandra vinni de ugye itt a kicsi aki nyáron kb 4-5 hónapos lesz. Nem venném be a vízbe max a lábát picit betennem ha elvezné...egyébként a babakocsiban lenne vagy a fűben vagy a szallason maradnak vele ha túl meleg lenne esetleg. Ti elmennétek? A nagylány és én is örülnék ha mi sem maradnánk ki a kirandulasbol :/ voltatok nyaralni ilyen pici babával? Milyen volt? Köszi a válaszokatmáj. 31. 08:16
1/13 anonim válasza:
Én betudtam válalni az ennyi idős gyerekkel mert jól alkalmazkodott. Szerintem simán elmehettek semmi baja nem lesz.
2/13 anonim válasza:
Nyugodtan vidd be a kicsit is a vizbe, csak termalvizbe nem lehet 14 ev alatt.
Szerintem egy ekkora babaval a legkonyebb nyaralni. Marmint abbol a szempontbol, hogy meg nem kuszik altalaban, tudod hordozni, babakocsiztatni, nekem sokkal konnyebb volt, mint a kuszos-maszos korszak, amikor csomo helyen nem szivesen tettem volna le (pl szalloda etterem), de kezben mar nem maradt meg.
Masreszt meg nehez volt, mert 4 hosan meg messze nem aludta at az ejszakat, szoval a nyaralas alatt is hulla voltam. Minden korszaknak vannak nehezsegei persze :D
3/13 anonim válasza:
Simán,és a vízbe is veheted.Semmi baja nem lesz.Nyilván meg nem itatod vele.Babaúszás is létezik,ott is medencéznek a kicsik.
4/13 anonim válasza:
Vidd nyugodtan. Én egyébként is azt tapasztaltam eddig a 6 hónaposommal, hogy mindegy, hol vagyunk, csak együtt legyünk. Ha azt látja, hogy anya, apa, tesó jól érzi magát, jókedvű, akkor ő is az, és rendkívül alkalmazkodó.
5/13 anonim válasza:
simááááááán :)
Nekem 3 hónapos volt, mikor a nyár berobbant. Simán mentünk vele. Vízbe, napra nem vittük, ennyi.
6/13 anonim válasza:
Lazán. Vízbe is vinném, ha tetszik neki, ki ne maradjon a buliból :)
7/13 anonim válasza:
Persze, menjetek, érezzétek jól magatokat :)
8/13 anonim válasza:
Hasalós úszógumival simán mehet vízbe a pici is.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ez rajtad meg a babán múlik főleg. Én biztos nem vállaltam volna be egy gyerekkel se, de ez én vagyok meg az én gyerekem. Örültem hogy mozogni tudtam, küzdöttem a fejéssel, szoptatással, méregetéssel, hasfájással. Nekünk ez elképzelhetetlen lett volna, nem pihenés lett volna hanem kínzás. De vannak akiknek nincsenek ilyen jellegű nehézségeik és simán megoldják. Ha te utóbbinak érzed magad mindenképp menjetek!
10/13 anonim válasza:
Igaz nekem 1 van meg de ilyen idosen mar vittuk strandra siman. Most varom a masodikat, jovo nyaron o is kb. ekkora lesz, termeszetesen fogunk menni strandra es a picit is bele fogom vinni a vizbe. Mi baja lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!