Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek bevallalható? ⬇️⬇️⬇️

Szerintetek bevallalható? ⬇️⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 4,5 éves nagylányom akinek nemrég született meg a kisguga aki 2 honapos múlt. A nagylány imád pancsolni ezért nagyon szeretnénk őt strandra vinni de ugye itt a kicsi aki nyáron kb 4-5 hónapos lesz. Nem venném be a vízbe max a lábát picit betennem ha elvezné...egyébként a babakocsiban lenne vagy a fűben vagy a szallason maradnak vele ha túl meleg lenne esetleg. Ti elmennétek? A nagylány és én is örülnék ha mi sem maradnánk ki a kirandulasbol :/ voltatok nyaralni ilyen pici babával? Milyen volt? Köszi a válaszokat

máj. 31. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Én betudtam válalni az ennyi idős gyerekkel mert jól alkalmazkodott. Szerintem simán elmehettek semmi baja nem lesz.
máj. 31. 08:18
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodtan vidd be a kicsit is a vizbe, csak termalvizbe nem lehet 14 ev alatt.

Szerintem egy ekkora babaval a legkonyebb nyaralni. Marmint abbol a szempontbol, hogy meg nem kuszik altalaban, tudod hordozni, babakocsiztatni, nekem sokkal konnyebb volt, mint a kuszos-maszos korszak, amikor csomo helyen nem szivesen tettem volna le (pl szalloda etterem), de kezben mar nem maradt meg.

Masreszt meg nehez volt, mert 4 hosan meg messze nem aludta at az ejszakat, szoval a nyaralas alatt is hulla voltam. Minden korszaknak vannak nehezsegei persze :D

máj. 31. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Simán,és a vízbe is veheted.Semmi baja nem lesz.Nyilván meg nem itatod vele.Babaúszás is létezik,ott is medencéznek a kicsik.
máj. 31. 08:35
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Vidd nyugodtan. Én egyébként is azt tapasztaltam eddig a 6 hónaposommal, hogy mindegy, hol vagyunk, csak együtt legyünk. Ha azt látja, hogy anya, apa, tesó jól érzi magát, jókedvű, akkor ő is az, és rendkívül alkalmazkodó.
máj. 31. 09:17
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

simááááááán :)

Nekem 3 hónapos volt, mikor a nyár berobbant. Simán mentünk vele. Vízbe, napra nem vittük, ennyi.

máj. 31. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Lazán. Vízbe is vinném, ha tetszik neki, ki ne maradjon a buliból :)
máj. 31. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Persze, menjetek, érezzétek jól magatokat :)
máj. 31. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Hasalós úszógumival simán mehet vízbe a pici is.
máj. 31. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez rajtad meg a babán múlik főleg. Én biztos nem vállaltam volna be egy gyerekkel se, de ez én vagyok meg az én gyerekem. Örültem hogy mozogni tudtam, küzdöttem a fejéssel, szoptatással, méregetéssel, hasfájással. Nekünk ez elképzelhetetlen lett volna, nem pihenés lett volna hanem kínzás. De vannak akiknek nincsenek ilyen jellegű nehézségeik és simán megoldják. Ha te utóbbinak érzed magad mindenképp menjetek!
máj. 31. 11:23
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Igaz nekem 1 van meg de ilyen idosen mar vittuk strandra siman. Most varom a masodikat, jovo nyaron o is kb. ekkora lesz, termeszetesen fogunk menni strandra es a picit is bele fogom vinni a vizbe. Mi baja lenne?
máj. 31. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!