Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekkora babával bevállalható...

Ekkora babával bevállalható vagy bízzam addig másra vagy ezt hagyjuk ki?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm esküvője akkor lesz, mikor a baba 3-4 hetes lesz (ha a kiírt időpontban születik). 200 kmre lesz az esküvő és a barátnőm nagyon számít rám. Ha mennénk, foglalnánk szállást. Csak félek ilyen picivel elindulni, emberek közé vinni.Jobb lenne anyukámra hagyni (tejet lefejni előtte). Vagy nem megoldható sehogy sem?
2015. szept. 19. 15:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gyereket esküvőre nem vinnék. Ha mindenképpen menni akarsz, akkor anyukádra bízd rá.
2015. szept. 19. 15:42
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
Én kihagynám. 3 héttel szülés után... nem igazàn lesz kedved emberek közé menni, főleg nem egész nap baba nélkül. Olyan kicsit pedig még nem kellene egy esküvőre vinni, "ellopná a showt" mindenki a sírásra figyelne.
2015. szept. 19. 15:42
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
Én tuti kihagynám. Ilyen picit másra nem bíznék, lakodalomba nem vinném, olyan fejletlen még az immunrendszere, nem hiszem, hogy jót tenne neki egy csomó vadidegen társasága. Hozzáteszem, hogy néhány héttel szülés után nekem semmi kedvem nem lett volna egy lakodalomhoz, próbáltunk egymásra hangolódni, de persze ez biztos vérmérséklet kérdése is
2015. szept. 19. 15:43
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Én kihagynám.

Egyrészt ekkora babával menni nem javasolt, mert egyrészt megviseli maga a változás is, meg elkaphat sokféle betegséget is.

Másrészt ti is begyütjhettek sok mindent, amit utána átadtok neki.

Emellett ekkora baba még általában szopik, és nem sok értelme van megpróbálni üvegböl etetni, mert abból elég sok gond adódhat.

Mellesleg nem hiszem, hogy neked szülés után pár héttel feltétlen kedved meg energiád lenne egy lakodalomra.

Ekkora babát másra hagyni csak akkor szabadna, ha valami vészhelyzet van (pl anyukát mütik vagy hasonló)

A barátnödnek meg kellene értenie, hogy ez nem megoldható.

2015. szept. 19. 15:44
 5/21 A kérdező kommentje:
Logikusan én is azt gondolom, hogy ki kéne hagyni. De 25 éve a legjobb barátnőm. Fájna, ha nem mehetnék. Arra is gondoltam, anyukámat is elvisszük és a szállásin marad a picivel. És a helyszínhez legközelebb keresünk szállást, ha gond lesz megyünk oda.
2015. szept. 19. 15:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Legalább a szertartásra jó lenne menni.
2015. szept. 19. 15:47
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Èn sem mennék, és ha igazán jó barátnöd tuti megérti, hogy nem tudtok menni. Persze ha a kiírt idöt még 2 héttel is átlépheti a szülés, akkor meg 1-2 hetes baba lesz.

Fizikailag is nehéz ez a szülés után, de a picinek tuti nem tesz jót. A picinek utazás is kell, nem lesztek egymásra hangolva stb...

A 4 hetes gyerekemet senkire nem bíztam volna ha nem muszáj, pedig én eléggé lepasszolos anya vagyok, de 4 hetesen 2 napra távol lenni igen sok. Ha meg ösanya leszel, akkor sírva mész haza mert annyira hiányzik a gyereked.

A barátnöd is tehette volna mondjuk 2 hónappal eléd vagy utánnad az esküvöjét. Mert ugye egy terhesség 9 hónap, te már tudod 8 hónappal elötte, így valószínü, ö tette odaaz esküvöjét ahol neked nem jó.

2015. szept. 19. 16:14
 8/21 A kérdező kommentje:
Másfél évvel az időpont előtt kezdték szervezni. Mikor terhes lettem, már egy csomó minden le volt foglalva.
2015. szept. 19. 16:29
 9/21 anonim ***** válasza:
35%

Én még a 6 hós babám mellett se mentem 200 km-re esküvöre. Nem terveztem azt hogy ennyire anyás lesz és azt se hogy én is ennyire ragaszkodni fogok hozzá .....

Pár hetesen pedig csak én tudtam megnyugtatni....

És hát ugye ott van a szülés utáni vérzés,gátseb,vagy a császár utáni heg :O

2015. szept. 19. 16:29
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Menj el a szertartásra. Vidd el anyukadat is, ő majd kint vigyáz addig a gyerekre. Semmi baja nem lesz neki. Őszintén szólva attól se lenne, ha a lagzi ott lennél. 3-4 óránként még ki is mehetnel megszoptatni akár.
2015. szept. 19. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!