Ekkora babával bevállalható vagy bízzam addig másra vagy ezt hagyjuk ki?
Én kihagynám.
Egyrészt ekkora babával menni nem javasolt, mert egyrészt megviseli maga a változás is, meg elkaphat sokféle betegséget is.
Másrészt ti is begyütjhettek sok mindent, amit utána átadtok neki.
Emellett ekkora baba még általában szopik, és nem sok értelme van megpróbálni üvegböl etetni, mert abból elég sok gond adódhat.
Mellesleg nem hiszem, hogy neked szülés után pár héttel feltétlen kedved meg energiád lenne egy lakodalomra.
Ekkora babát másra hagyni csak akkor szabadna, ha valami vészhelyzet van (pl anyukát mütik vagy hasonló)
A barátnödnek meg kellene értenie, hogy ez nem megoldható.
Èn sem mennék, és ha igazán jó barátnöd tuti megérti, hogy nem tudtok menni. Persze ha a kiírt idöt még 2 héttel is átlépheti a szülés, akkor meg 1-2 hetes baba lesz.
Fizikailag is nehéz ez a szülés után, de a picinek tuti nem tesz jót. A picinek utazás is kell, nem lesztek egymásra hangolva stb...
A 4 hetes gyerekemet senkire nem bíztam volna ha nem muszáj, pedig én eléggé lepasszolos anya vagyok, de 4 hetesen 2 napra távol lenni igen sok. Ha meg ösanya leszel, akkor sírva mész haza mert annyira hiányzik a gyereked.
A barátnöd is tehette volna mondjuk 2 hónappal eléd vagy utánnad az esküvöjét. Mert ugye egy terhesség 9 hónap, te már tudod 8 hónappal elötte, így valószínü, ö tette odaaz esküvöjét ahol neked nem jó.
Én még a 6 hós babám mellett se mentem 200 km-re esküvöre. Nem terveztem azt hogy ennyire anyás lesz és azt se hogy én is ennyire ragaszkodni fogok hozzá .....
Pár hetesen pedig csak én tudtam megnyugtatni....
És hát ugye ott van a szülés utáni vérzés,gátseb,vagy a császár utáni heg :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!