Ekkora babával bevállalható vagy bízzam addig másra vagy ezt hagyjuk ki?
Max. nagyon fáradt leszel szülés után 3 héttel az éjszakázások miatt, de én mind a 3 szülésem után fitt lettem volna egy lagziban. Gáz akkor van, ha nem időre születik, hanem 1-2 héttel később, mert egy 1 hetes babával még nem mennék ki ennyi ember közé.
Amúgy vidd a nagyit, ha benne van és vigyázzon rá, míg az esküvő van. Lagzit max. kihagyod, de ha nagyi rugalmas, akkor vigyáz rá a szálláson, míg kicsit kikapcsolódsz. Lefejni sem kell a tejet, mama küld egy sms-t, te meg elugrasz megszoptatni. Lényeg, hogy alkoholt ne igyál és nagyon fűszeres kaját ne egyél.
Szerintem 3héttel szülés után már elég jól leszel (ha szerencséd van, mert van, akinek tovább tart a felépülés, ezt csak akkor fogod tudni. Még akár az is megoldható lenne, hogy anyukád a közelben lenne a kicsivel 3s kétóránként felmennél, DE!
A 200 km egy 3 hetes babának rengeteg!
Húgom 5 hetes volt, amikor a bátyám 240 km-rel arréb kórházba került.
Azt az utat sohasem fogom elfelejreni!
Kis tűlzással, de 20percenként meg kellett állnunk, mert ahogy beindult az autó, torka szakadtából üvöltött.
Nekik még ennyi idősen annyira fejletlen az idegrendszerük, hogy barátnő ide, barátnő oda, biztosan nem tenném ki ennek a gyerekem.
És ha ezt nem érti meg, akkor elgondolkoznék, hogy mennyire igazi barátnő ő...
Vidd anyukádat, ill. hagyj annyi kiskaput magadnak, hogy esetleg ha nem lennél túl jól, mégsem mész.
Nem vagyunk egyformán bevállalósak. Ha tudnék, én mennék. Nem lesz baja.
Ha van kedved, és megoldható a szertartásra menjetek - max. addig anyud/ismerős tologatja a babakocsiban -, aztán gyertek haza.
A lagziba felesleges ekkora gyereket vinni, ti sem élveznétek, ő nyűgös lenne...
És a 200 km-t hogy oldják meg?
Szerintem az a legnagyobb probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!