Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek bevallalható? ⬇️⬇️⬇️

Szerintetek bevallalható? ⬇️⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 4,5 éves nagylányom akinek nemrég született meg a kisguga aki 2 honapos múlt. A nagylány imád pancsolni ezért nagyon szeretnénk őt strandra vinni de ugye itt a kicsi aki nyáron kb 4-5 hónapos lesz. Nem venném be a vízbe max a lábát picit betennem ha elvezné...egyébként a babakocsiban lenne vagy a fűben vagy a szallason maradnak vele ha túl meleg lenne esetleg. Ti elmennétek? A nagylány és én is örülnék ha mi sem maradnánk ki a kirandulasbol :/ voltatok nyaralni ilyen pici babával? Milyen volt? Köszi a válaszokat

máj. 31. 08:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13%
Max. tengerbe vinnék ekkora gyereket. Strandra, Balatonba soha.
máj. 31. 12:48
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Persze, emiatt nem érdemes kihagyni a nyaralást.

Mi 3 hónapos babával voltunk a Balatonon. A vízbe nem vittem be, félsátorban pihent az árnyékban.

máj. 31. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

7 hetes volt a fiam, amikor mentünk nyaralni. A nagy miatt nyilván nem akartunk otthon ülni. Csak pár nap volt, apartmanban voltunk, ami a strand területén volt. Én a kicsivel árnyékban babakocsiztam, vagy a félsátorban voltunk. Ha nem lett volna kedvem kint lenni, 2 perc séta volt a szállás, bármikor vissza tudtam volna menni vele a házba.

A nagy nagyon élvezte, jól érezte magát. A pici evett, aludt, nézelődött, pont, mint itthon.

Nekem jó volt, mert nem kellett főzni, mosni, takarítani, tudtam én is pihenni.

jún. 1. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!