3 hónapos babával egynapos bécsi kirándulás
bevállalható télen?
Figyelt kérdés
Budapest-Bécs autóval oda vissza plusz ott múzeum látogatás lenne. Bevállalható karácsonyi szünetben vagy január elején egy 3 hós babával? (Októbertől januárig van az a kiállítás amit nagyon szeretnénk megnézni de lassan születik a kisfiúnk és nem tudom ilyen picivel ez vállalható e)
(Én ballagás utáni kajáláson voltam a 3 hónapos halál nyugott babámmal, persze hogy 80%-át az időnek kint töltöttem az étterem előtt babakocsit tologatva, mert miért is ne lett volna pont rossz napja...)
2018. szept. 24. 15:14
2/15 anonim válasza:
Mi 2 éjszakát töltöttünk Szlovéniában tavaly a 4 hónapos babával. Semmi gond nem volt. Éjszaka is nyugodtan aludt.
2018. szept. 24. 15:19
3/15 anonim válasza:
Bevállalhato. Aztán vagy jól sül el vagy nem. Ezt nem lehet tudni.
2018. szept. 24. 15:20
4/15 anonim válasza:
Èn nem mernék elmenni.
2018. szept. 24. 15:27
5/15 anonim válasza:
Barmi bevállalható, de kérdés, hogy érdemes e. Nem hinnem, hogy a gyerek nagyon élvezné a hosszú autózást, vagy a múzeum látogatást és ugyanez igaz rátok, illetve a többi látogatóra, ha a gyerek épp sírós időszakban lesz
2018. szept. 24. 15:28
6/15 anonim válasza:
Én nem mennék. Bécs nincs messze, de télen tömegnyomor, egy múzeum sem túl élvezetes neki. Én inkább elvinném valamelyik nagyit, aki a szállodában vigyáz rá, amíg megnézitek, majd januárban.
Múzeumot szereti a babám 3 hónaposan simán elnézélődött velem
2018. szept. 24. 15:51
8/15 anonim válasza:
Gyerekfüggő.Ha nem forog még és nyugodtabb temperamentumú akkor bevállalható.Ha már van mozgásigénye és nem olyan nyugis akkor valószínűleg nem jó ötlet.Te ismered majd a babád amíg tudtok várjatok a döntéssel.
2018. szept. 24. 16:03
9/15 A kérdező kommentje:
A jegyeket már megvettem, maximum nem velünk megy el a férjem, hanem egyik barátjával. Viszont bármikor felhasználható nem időponthoz kötött. Tehát ha nincs jó napja akkor max másnap vagy valami egy héttel később megyünk.
A legjobb tényleg az lesz ha nyitva hagyjuk a kérdést és meglátjuk mennyire nyugodt típus, kibírna egy ilyen napot.
2018. szept. 24. 16:25
10/15 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha már megvan a jegy, menjetek, de vigyetek magatokkal valakit (nagymama, vagy ha van valamelyikőtöknek testvére), aki nem megy be a múzeumba, hanem kint vigyáz a babára. Nagyon kétesélyes, mennyire bírja majd, hiszen még meg sem született. Az sem kizárt, hogy az első pár hónapban folyamatosan sír, mert hasfájós lesz. Nem szekálásból, de kár volt előre megvenni a jegyeket. Ha annyira híres kiállítás és sírós lesz a babád, még akkor is lesz időd eladni a jegyeket a neten, ha látod, hogy nem bírja a Budapest-Bécs-Múzeum,Városnézés-Budapest napot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!