Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babával egynapos...

3 hónapos babával egynapos bécsi kirándulás bevállalható télen?

Figyelt kérdés

Budapest-Bécs autóval oda vissza plusz ott múzeum látogatás lenne. Bevállalható karácsonyi szünetben vagy január elején egy 3 hós babával? (Októbertől januárig van az a kiállítás amit nagyon szeretnénk megnézni de lassan születik a kisfiúnk és nem tudom ilyen picivel ez vállalható e)

38hkm

2018. szept. 24. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

10. vagyok. Most akkor te is meg akarod nézni azt a kiállítást, mert fő kérdésedben úgy írtad, nagyon szeretnétek, most meg látom 9-es írásodban, hogy max. elmegy a férjed a barátjával. Vagyis inkább ő van jobban oda érte?

A tanácsomat leírtam a 10-esben. Kiderül, milyen lesz a babátok. Van 3 hónapos baba, akinek meg sem kottyan, és van olyan, aki folyamatosan sír.

2018. szept. 24. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tudom miért gondoltad, hogy ezt így előre el tudod dönteni. Minden baba más. Van az eszik-alszik meg az egesznapsírós és ezen végletek között millió más. Plusz a friss anyák is mások. Egyik a közértig is alvajáró üzemmódban vonszolja le magát, a másik egyhetes spanyol tengerparti nyaralásra megy.
2018. szept. 24. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
Én nem vinném, de anyja lévén elviheted, szíved joga. De tedd mérlegre h a babának mi a legjobb, onnantól a döntèssel nem lesz probléma.
2018. szept. 24. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekfuggo. Az enyem 6 honaposan volt el eloszor az autoban ugy, hogy nem orditott. Elotte is autoztunk tobbszor, de amikor lehetett, kerultem emiatt. Van gyerek, akit meg teljesen elaltat. 3 honaposan azert sok mindentol fugg, nekunk az altatas is csak hordozva, ringatva ment, es fel orankent cicin csungott, ami egy karikas kendoben azert megoldhato, meg az altatas is, ha helyben vagytok, es a babakocsiban nem alszik el (az enyem abban is sirt), de a muzeumlatogatast egy kendovel konnyen meg lehet szerintem oldani. Kerdes az is, mennyire lesz siros baba, pl. “hasfajos” korszakban, vagy novekedesi ugrasnal nehezebb a helyzet. En alapvetoen rugalmasan allnek hozza, es ha alszik az autoban, es nincs mas nyugje, elmennek.
2018. szept. 24. 19:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Én is meg szeretném nézni,de persze a baba az első. Ha nem akkor csak a férjem megy el valakivel.

Csak mivel első baba és a környezetemben sincs másik gyerek így nem tudom egyáltalán kivitelezhető vagy teljesen kizárt ne is számítsak rá.

Persze tudom hogy lehet nyugis vagy hasfájós lesz de azt nem tudtam, hogy egy nyugis babával ez beleférhet e.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2018. szept. 24. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!