Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cicatartó anyukák, nálatok...

Cicatartó anyukák, nálatok milyen szőnyeg vált be a baba kúszás-mászásának beindulásakor?

Figyelt kérdés
Most kezdett kúszni a babám, és kicsit hosszabb szálú a szőnyegünk, amit hiába takarítok minden nap, így is tiszta szőr a kezecskéje, ha arra mászik. Milyen szőnyeg lenne szerencsésebb választás? Vagy tök mindegy, ez ilyen, engedjem el?
máj. 31. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A rövidszálú szőnyeget könnyebb tisztítani. Egyébként 3 kutya és egy macska mellett volt pici a lányom. Sose rugóztam ezen.
máj. 31. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak játszószőnyege volt, amit a macskák így is kapartak. 😄

Rendes szőnyeg a nappaliban, ahol a legtöbbet van és ahol a macskák is vannak, nincs. A fiamnál van rövid autópályás szőnyeg.

Egyébként pedig roborporszívónk van, az a szőnyeget is jól porszívózza.

máj. 31. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Nekünk rövid szálú szőnyegünk van, de hosszú szőrű perzsa mellett ez szerintem nem sokat számít :D :D

Két gyerekem van, előbb kóstolták a macska farkát, minthogy hozzátáplálást elkezdtük volna. Viszonylag ritkán betegek, nem biztos, hogy emiatt, de az biztos, hogy ártani nem ártott :D

máj. 31. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Én elraktam a fehér hosszú szálú szőnyeget és EKO játszószőnyegre cseréltem. Direkt így van hirdetve hogy kúszás mászás esés esetén is jó, könnyen tisztítható. Ez utóbbit cáfolnám de ettől függetlenül szerettük.

Nem csúszkál, könnyen letörölhető ha a macska ráhány vagy valami kosz kerül rá. Porszívózni utáltam, mert felkapja, illetve nagy a kádban leöblítéshez az enyém.

máj. 31. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Rövidszálú és hosszúszálú szőnyegünk is van, és nekünk is a robotporszívó a megmentő. Naponta egyszer-kétszer végigmegy mindenhol, minimális szőr van így a földön. A kanapé már nehezebb kérdés, ott azért szokott találni a baba cicaszőrt, de én nem aggódom ezen. A cicát is megsimogathatja egyébként az első perctől, hogy megtanult utánanyúlni.
máj. 31. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
En nem a szőr miatt aggódnék, hanem hogy a sz*rát azzal a lábbal kaparja el amivel a szőnyegen járkál.
máj. 31. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
6: 🤦‍♀️🤦‍♀️
jún. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!