Eröltessem az evést vagy sem?
A dentinox az teljesen jó. A gyógynövényes nekünk se vált be, kiköpte a gyerek aztán már megse engedte, hogy bekenjem vele.
A sárgaság az hülyeség. Nem fog besárgúlni a gyerek. Fogzik, így fáj az inye. Kínáld több folyadékkal. Enni fog, ha akar. Ez egy ilyen időszak. Te se eszel, ha fáj a fogad, ez nekik is olyan mint a felnőtteknek.
10-es a pürét enné csak én nem adok még nagy adagot neki, mert ha többet adok keményebb a széklete amivel aztán nagyon sokat kinlódik mire kijön. A tápszert nem akarja enni. Sem cumis üveget nem fogad el mást, sem tápszert, ezt is úgy ahogyan.
11-es lehet tényleg csak a foga és én vagyok türelmetlen.
10es vagyok
Ha nagyon szorulásos lehet adni neki ilyen rost port. Beba fos/gos por. Eddig egyszer kellett nekünk használni. Tápszerbe kell keverni, szerintem elég egy fél csomaggal. Az kihozza amit kell. Hasa nem fájt tőle.
Amúgy tényleg ne legyél türelmetlen. Enyém székben alig akar enni mert menne állandóan. Nem tud merülni, ráadásul dobálós korszakában is van. Én mindig próbálom magam nyugtatni. Egyszer majd eszik ő is :D
10es vagyok
Tuti a foga. Nekem is rágcsálja utána. Nézd meg ha tudod jön e már neki.
"4-es anyósom és anyum láttak el ezzel a jó tanáccsal hogyha erőltetem az ételt a picibe sárgaságot vagy undort kaphat."
Elég ostobák akkor. Semmiben ne hallgass rájuk inkább, mert a végén még baja is lesz a gyereknek.
A leírt tünetek alapján egyértelműen fogzik, ilyenkor kevesebbet esznek. Te is kevesebbet eszel, ha be van gyulladva a fogad.
Ha óránként éhes, adj neki óránként keveset. Ne időre etess, hanem igény szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!