8 hetes terhes vagyok egész nap vagy émelygek vagy nincs étvágyam, ez normális meddig mehet így? Erőltessem az evést akkor is ha visszajön?
Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :)
Boldog babavárást!
4 hós kisfiú anyukája
Én a 16. hétig szenvedtem kóros étvágytalanságtól, kb csak almát és barackot ettem és sok vizet ittam, szedtem a terhesvitamint. Nagyon rossz volt, próbáltam magamba erőszakolni legalább minden ételből pár falatot, 4 kg-ot fogytam. A doki szerint a baba egészséges, hiszen ő a te károdra úgyis megkap mindent.
Nemsokára szülni fogok. :)
NEked is csak azt tudom tanácsolni, hogy viseld el és igyál sokat (tej, tea, gyümölcslé, víz...), el fog múlni :)
36 hetes km
Sziasztok!
Én 9 hetes vagyok, hasonló tünetekkel és már 6 hete. Sajnos én éhes vagyok és nem tudok mit enni, mert mindentől hányingerem van. A nődokim szerint lassan be kellene feküdjek infúziókra.
Kitartást Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!