Miért narancsbőrős a kislányom születése óta? Van bármi jelentősége vagy majd elnövi, sporttal változni fog? 9 hós.
Figyelt kérdés
máj. 28. 18:01
1/7 anonim válasza:
A baba nem narancsbőrös, ne találj már ki ilyen hülyeséget. Zsírt raktároz a bőre alatt, és a zsírszövet kidudorodik, ha pluszban vékonyabb bőrű és vékony csontú, akkor még jobban látszhat.
2/7 anonim válasza:
És nem ez a narancsbőr? Én pont most néztem a barátnőm 8 éves kislányát, aki kifejezetten vékony, hogy narancsbőrös. Vagyis hát pont úgy néz ki, mintha az lenne, a combján. Jól láthatóan. Pedig relatíve egészségesen is esznek. Akkor az mi?
3/7 anonim válasza:
Az én lányom is az volt. Amikor elkezdett szaladgálni eltűnt róla. Most nagyon vékony és teljesen sima szép bőre van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem találok ki semmit, attól még hogy csecsemőn van, igen is annak hívják. Az okára voltam kiváncsi, vagy hogy az életmóddal változni fog e, ha már ilyen korán ott van.
Köszi a hozzászólásokat.
máj. 28. 19:38
6/7 anonim válasza:
Remélem rohadt elfelejted ezt az egészet, mert ezzel a mentalitással lehet a legjobban belenevelni a gyerekbe a testképzavart. Bőven elég, ha csak néha-néha mondod, hogy "jajj, hát még mindig nem múlt el a narancsbőröd? Szerintem ne szedj repetát, lehet emiatt nem múlik a narancsbőröd. Dehogynem, szép vagy, de hát nem mindenkinek tetszik a narancsbőr."
7/7 anonim válasza:
És ha narancsbőr, akkor diétára fogod a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!