Mitől olyan a babák feneke mintha narancsbőrös lenne? (olyan rücskös) Vagy csak az én babámé olyan?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 10:23
1/6 anonim válasza:
Az Én babámé is ilyen, szerintem midnen babáé. Gondolom, mert a pelus miatt nem tud levegőzni a bőre, és "ázik" a pisiben. Sok nedvesség éri, levegő meg kevés.
2/6 anonim válasza:
A zsírpárnák miatt olyan :)) Nekik még vékony a bőrük, jobban látszanak a párnácskák is . A pelusnak ehhez semmi köze :), még később is ilyen lesz, akár van pelusa, akár nincs, kb. 3 éves koráig.
3/6 anonim válasza:
hm az én babámnak szép sima popsija volt mindig, nem volt rücskös.
5/6 anonim válasza:
azok szerintem hájacskák :))) ha apa karjában ul puceran, én akkor látom :)
6/6 anonim válasza:
Szia! 1 éves lányomnak is olyan, mert ugye rajtuk még több a háj mint a husi és vékonyka bőrük van, így simán látszódik. Ahogy nőnek és vastagodik a bőrük nem fog látszódni. jaj de gusztusosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!