Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki szülés után lett narancsbő...

Aki szülés után lett narancsbőrős a hasán a karján a combján az mit csinált vele?

Figyelt kérdés
Még szoptatok és nem tudom, hogy tudnám eltüntetni?
2009. nov. 27. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!A Garniernek van erre kencéje,az S.O.S. 14 napos kúra narancsbőrre(ez combra van)és van külön hasra is,golyós feszesítő.Nekem ezek nagyon bejöttek(mondjuk picit tornáztam is,hasprés,combfeszesítő gyakorlatok).Nem túl olcsók ezek a cuccok(bár van drágább is jóval)kb.4000ft,de tényleg jók.Meg a Vaterán és a Tesz-veszen vannak sokkal olcsóbbért(bár ki kell fogni).Én most akettőt vettem meg 1500 forintért.(Nem használtat vettem:) )
2009. nov. 27. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nincs pénzem külön szépítkező szerekre,pedig az én bőröm se volt valami szép miután megszületett a trón örökös.Nekem van egy aloe vera növényem és abbol nyerem ki azt a gélt amitől nagyon szépen elmult a narancs bőr, és a terhességi csíkok is sokkal jobban festenek már.Nem rég olvastam hogy ha terhesség előtt kezdtem volna használni akkor most volna ilyen a bőröm.Késő bánat!de tényleg haszál ez a növény.
2009. nov. 27. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
bocs'-nem volna ilyen a bőröm- le maradt egy szó
2009. nov. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!