Víz vagy zsír? Tiszta narancsbőr a combom,2 hete szültem
császàrral.
Figyelt kérdés
2hete szültem császárral, és a combom tiszra narancsbőr. Ami ràm nem jellemző, egyeltalán nem volt eddig! Honnan tudom eldönteni, hogy ez víz vagy a háj miatt van? És ha víz, az mikorra megy le?
Nem akarlak elkeseríteni, de a terhesség alatt bizony sokunknak kialakul a narancsbőr(hormonok miatt van), nekem 4 hós a pici fiam, és most kezdtem el küzdeni vel, gyakran biciklizem.Szóval kell majd egy kis meló hogy eltünjön.
Ja, zsír.
2010. júl. 24. 14:54
2/11 anonim válasza:
Én nagyon vizes voltam, de szülés után 1 héttel lement a víz. Mondjuk amíg vizes a láb feszül dagadt nem látszik a narancsbőr, ha lemegy a víz marad a plattyadt bőr zsír és akkor látod meg igazából hogy a szülés alatt felszedett kilók hová mentek fel! Szerintem narancsbőr sajnos, de még csak most szültél, két hét után ne várdd higy olyan legyen a tested mint a régi! Majd lassan szépen lemennek a kilók és vissza alakulsz! A babádat csodáld, ne edd magad ezen hogy narancsbőrös vagy, van aki nem is szültem és mégis olyan a lába feneke.
2010. júl. 24. 14:55
3/11 anonim válasza:
Neked tényleg ez a legnagyobb problémád szülés után 2 héttel? Nem bántani akarlak, de méga tested most szokja, hogy nincs benned a baba, ilyenkor történnek érdekességek, majd ráérsz félév múlva ezen törni a fejed..
2010. júl. 24. 15:30
4/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne neki ez is problémája , miért ha anya akkor már ne is legyen NŐ! Igenis ez probléma, nekem is volt, főleg úgy, hogy szülés előtt nem volt ilyen gondom. Ha nem tetszik a kérdező problémája lapozz egyet, úgysem a kérdésére válaszolsz!
Nálam ugyanez volt és engem is elkeserített mert úgy éreztem valaminek ezzel vége lett, ez azért is volt mert dolgoztak még a hormonok és nagyon érzékeny voltam mindenre.
Ma már tudom, hogy átmeneti az aggodalom, a kislányom 5 hónapos és nagyjából ugyanolyan az alakom mint volt, nem teljesen de az apróságok nem zavarnak már.
Ne aggódj, nagyon sokat fog javulni!
2010. júl. 24. 15:47
5/11 anonim válasza:
Én a terhesség alatt felszedtem 24 kg-ot, és vizes is voltam. A víz a szülést követő néhány napban lement, a többi meg kb. 6 hónap alatt. n szoptatok és állítólag az is segít a fogyásban, nem tudom. Mostanra olyan a súlyom, mint előtte, de látszik, hogy már szültem. Szóval szerintem én biztos nem leszek már olyan, mint előtte, de engem annyira nem is zavar.
2010. júl. 24. 16:50
6/11 anonim válasza:
Lehet zsír, én a terhesség alatt fogytam, utána meg a hasamra rakódott a zsír, hiába tornázom.
Lehet, hogy hormonális oka van.
Fél év múlva már erősen a végleges alakodat látod majd a tükörben, utána már csak műtét segít, ha nem a hormonokkal van baj.
2010. júl. 24. 16:55
7/11 anonim válasza:
Kedves 15:47-es!Az előtted szóló vagyok, és képzeld, én is NŐ vagyok, és nem is olyan rossz, de én szülés után 2 héttel a lányommal voltam elfoglalva, nem a narancsbőrömmel!Azóta már én is visszanyertem a régi formámat, de nem ez volt életem nagy problémája..
2010. júl. 24. 21:48
8/11 anonim válasza:
Zsir, es nem segit mas csak a torna.
2010. júl. 24. 23:38
9/11 anonim válasza:
Én a kórházból 6-7 hónapos hassal jöttem haza, pedig haskötő is volt meg minden. Kb 7-8 kilóval voltam szülés után kevesebb, most 5 hónapos a fiam és én szoptatás alatt folyamatosan hízok... Hát szerintem majd utána foglalkozom a narancsbőr kérdéssel... sajnos nekem azzal is gondjaim vannak már, hogy összeér a combom és a térdem is fáj a megnövekedett súly miatt. Több cukrot, édességet nem eszem, valószínű, hogy a hormonok miatt van.
2010. júl. 25. 08:18
10/11 anonim válasza:
Ja és hogy válaszoljak a kérdésedre, az zsír lesz :) Nekem is kb. egy hét alatt lement a vasszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!