Ha sír a baba a pisis pelus miatt, akkor ti 2-3x többet használtok el, mint az átlag?
Szerencsére az első gyerekkel nem volt ilyen gond nekünk, nem zavarta, a másodikat most várom, de olvastam itt olyat, hogy vannak olyan babák, akik sírnak, ha csak egy keveset is pisiltek a pelusba.
Kérdezem, ilyenkor mit lehet csinálni? Tudom, hogy kb. 3-4 óránként kell cserélni, nem kell minden pisinél, csak ha megtelt vagy már rég rajta van, és ezzel a 3-4 órával jön ki egy napra 5-6 pelus.
Csak hogy ugye egy gyerek kb. 20 percenként csorgat egy keveset amíg szobatisztává nem válik. Legfeljebb ez a 20 perc az amíg teljesen tiszta a pelus a peluscsere után.
Ha kevés pisitől sír akkor cserélitek 20-30 percenként a pelust, és akkor egy nap 15-20 pelust is elhasználtok? 3 éven keresztül? Vagy ennyire azért nem durva a helyzet?
11: Értem, szóval, éjszaka nem baj, ha 10 órát rajta van, pedig akkor is pisil, de nappal már káros a 3-4 óra:-)
„vannak olyan babák, akik sírnak, ha csak egy keveset is pisiltek a pelusba.”
Szkeptikus vagyok, elég jó nedvszívó-képességgel rendelkeznek az eldobható pelusok. Kérdező, nem kell rágörcsölni, órát nézegetni, szükség szerint cseréld, és én se értem, miért morfondírozol rajta, amikor van is már gyereked, a második meg még bent van, és nem is tudod, milyen lesz.
11-es, gyere ide vissza konyorogve kerlek egy olyan 3-5 honap mulva.
Kivancsi leszek, hogy akkor is a hobbid lesz-e a peluscsere, ha majd az egesz folyamat hasonlitani fog egy ketrecharchoz, annyira ellenkezik a gyerek.
Lecccii gyere vissza :D
Termeszetesen kicserelem, csak nem orankent.
Majd megerted…:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!