Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sír a baba a pisis pelus...

Ha sír a baba a pisis pelus miatt, akkor ti 2-3x többet használtok el, mint az átlag?

Figyelt kérdés

Szerencsére az első gyerekkel nem volt ilyen gond nekünk, nem zavarta, a másodikat most várom, de olvastam itt olyat, hogy vannak olyan babák, akik sírnak, ha csak egy keveset is pisiltek a pelusba.

Kérdezem, ilyenkor mit lehet csinálni? Tudom, hogy kb. 3-4 óránként kell cserélni, nem kell minden pisinél, csak ha megtelt vagy már rég rajta van, és ezzel a 3-4 órával jön ki egy napra 5-6 pelus.

Csak hogy ugye egy gyerek kb. 20 percenként csorgat egy keveset amíg szobatisztává nem válik. Legfeljebb ez a 20 perc az amíg teljesen tiszta a pelus a peluscsere után.

Ha kevés pisitől sír akkor cserélitek 20-30 percenként a pelust, és akkor egy nap 15-20 pelust is elhasználtok? 3 éven keresztül? Vagy ennyire azért nem durva a helyzet?

máj. 20. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Jesszus dehogy hagyom a gyerekemet 3-4 óráig ugyanabban a pelusban.Pl 13hkor evett ez elött tisztába raktam majd 13h50kor raktam le aludni ekkor is tisztába raktam. Ha fennvan 2 óránként is tisztába rakom, nem várom meg míg megtelelik kb 8-10 pelust használunk el egy nap.Nem szokott sirni kislányom ha kakál pisil, napi 2x kakál ezt figyelem és rakom is tisztába.Éjszaka 20h-6h között alszik. 4hós lesz.
máj. 20. 15:01
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
#11 😂😂😂
máj. 20. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

11: Értem, szóval, éjszaka nem baj, ha 10 órát rajta van, pedig akkor is pisil, de nappal már káros a 3-4 óra:-)

„vannak olyan babák, akik sírnak, ha csak egy keveset is pisiltek a pelusba.”

Szkeptikus vagyok, elég jó nedvszívó-képességgel rendelkeznek az eldobható pelusok. Kérdező, nem kell rágörcsölni, órát nézegetni, szükség szerint cseréld, és én se értem, miért morfondírozol rajta, amikor van is már gyereked, a második meg még bent van, és nem is tudod, milyen lesz.

máj. 20. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

11-es, gyere ide vissza konyorogve kerlek egy olyan 3-5 honap mulva.

Kivancsi leszek, hogy akkor is a hobbid lesz-e a peluscsere, ha majd az egesz folyamat hasonlitani fog egy ketrecharchoz, annyira ellenkezik a gyerek.

Lecccii gyere vissza :D

máj. 20. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen hát éjszaka alszik a gyerekem, nem keltem fel peluscserére.Ennyi. 11 vagyok
máj. 21. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem hobbym a peluscsere, csak adok a gyerekem kényelmére.. zavar hogy éjszaka 10 órát ugyanabba a pelusba van, de mivel alszik meg én is így nem keltem fel. Ketrecharc a peluscsere és nem cseréled neki ki akkor vagy mi? Nem értem a beszólásodat.
máj. 21. 07:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Termeszetesen kicserelem, csak nem orankent.

Majd megerted…:)

máj. 21. 10:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem irtam hogy óránként cserélem 🤣 Akkor cserélem le ha valóban pisis a pelusa és nem fektetem le pisisen egy 3 órás szunyára..
máj. 21. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Majd megérted te is hogy nem minden gyerek egyforma, bölcsődében dolgozom külföldön a 3hós-3 éves közti gyerekeket pelenkáztam, kb 20an vannak egyik se vergődik pelenkázáskor..Ne általánosits csak mert a te gyereked olyan.
máj. 21. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Bolcsode mas, mint otthon. De nyilvan van ilyen is, olyan is.
máj. 21. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!