Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sír a baba a pisis pelus...

Ha sír a baba a pisis pelus miatt, akkor ti 2-3x többet használtok el, mint az átlag?

Figyelt kérdés

Szerencsére az első gyerekkel nem volt ilyen gond nekünk, nem zavarta, a másodikat most várom, de olvastam itt olyat, hogy vannak olyan babák, akik sírnak, ha csak egy keveset is pisiltek a pelusba.

Kérdezem, ilyenkor mit lehet csinálni? Tudom, hogy kb. 3-4 óránként kell cserélni, nem kell minden pisinél, csak ha megtelt vagy már rég rajta van, és ezzel a 3-4 órával jön ki egy napra 5-6 pelus.

Csak hogy ugye egy gyerek kb. 20 percenként csorgat egy keveset amíg szobatisztává nem válik. Legfeljebb ez a 20 perc az amíg teljesen tiszta a pelus a peluscsere után.

Ha kevés pisitől sír akkor cserélitek 20-30 percenként a pelust, és akkor egy nap 15-20 pelust is elhasználtok? 3 éven keresztül? Vagy ennyire azért nem durva a helyzet?

máj. 20. 12:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Még meg sem született, de már ilyen hülyeségen agyalsz, amikor ráadásul nem is találkoztál még az első gyerekkel ilyen problémával? :D komolyan kérdem, nem bantaskepp, de miért?? Nem foglal le elegge a nagyobb?😂 Amúgy a kérdésre is válaszolva, elég ritkának tartom bölcsődei kisgyermeknevelo múlttal, hogy pisis pelus miatt sír egy gyerek, még a kakas miatt sem olyan sokan. De ha sír, lecsereled, ennyi, mást nem tudsz csinálni 😅
máj. 20. 12:55
 2/20 anonim ***** válasza:
27%

"Tudom, hogy kb. 3-4 óránként kell cserélni, nem kell minden pisinél, csak ha megtelt vagy már rég rajta van, és ezzel a 3-4 órával jön ki egy napra 5-6 pelus."

Mondjuk nem kell várni, amíg megtelik. Vagy magadnak tampont és betétet is csak 3-4 óránként cserelsz?

máj. 20. 13:17
 3/20 A kérdező kommentje:

"Vagy magadnak tampont és betétet is csak 3-4 óránként cserelsz?"

3-4 óránként. Miért, hány óránként kéne, szerinted?

máj. 20. 13:25
 4/20 anonim ***** válasza:
6%
Nos, minden mosdó használat után szoktam cserélni
máj. 20. 13:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem a pelenkafetises troll vagy.
máj. 20. 13:27
 6/20 A kérdező kommentje:

#4 és mi miatt? Az hány darab neked naponta?

#5 valakivel összekeversz szerintem. A kérdésben leírtam az adott problémát.

máj. 20. 13:29
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
4 Te dolgod, de szerintem ezt nem sokan csinálják így. Én kettőt használok el egy nap, nagyon gyenge a menzeszem.
máj. 20. 13:32
 8/20 anonim ***** válasza:
12%
Mit mi miatt? Elmesz a mosdóba, elvégzed a dolgod. A kihúzó szál vizeletes lesz, vagy felhuzod a nedves betétes bugyidat magadra.... Nem számolgattam soha darabra
máj. 20. 13:33
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

#8 És te óránként jársz pisilni?

Persze, erősebb napokon sűrűn cserélem én is, ha 1-2 órát bír, akkor annyit, ez van. De a többi napon a 3-4 óra tök reális, wc-re is kb ilyen időközönként megyek, simán össze lehet "hangolni".

A kérdésre válaszolva, én még olyan babát életembem nem láttam, aki azért sírt volna, mert belepisilt 1x a pelusba. Észre se veszi, úgy beszívja a pelenka az első pár pisit.

máj. 20. 13:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
5# Szerintem ő. Más biztos nem agyalna ilyesmin, mert baromság. Ráadásul ahogy ír, látszik, hogy nincs gyereke.
máj. 20. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!