Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes kislány fülét...

Mikor érdemes kislány fülét kilyukasztatni dokival fülbevalóhoz?

Figyelt kérdés
Ti megtettétek, vagy ellenzitek?
máj. 16. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
54%

Simán lehet vele gond. Nem ajánlják babáknak a fülbevalót, pont amiatt mert könnyen baj lehet belőle.

[link]

máj. 16. 16:55
 32/55 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ez vicc hogy majd ha ő akarja. 😅🥲 tényleg szabad akaratot adunk már mindenben a gyerekeknek?? És én mint az anyja miben dönthetek? Lassan már nevet se adjunk nekik, mert majd eldönti hogy ő fiú vagy lány. Szerintem nagyon balra megy ez a világ, de ti tudjátok. Nekem mind a 2 lányomnak ki lett lyukasztva a füle, hozzá teszem a kisebbiknek alva, és fel sem kelt rá. (Ennyire fájdalmas)... és ha lenne harmadik, neki is kilyukasztatnám, mert a legtöbb kislány (mint mindenhol itt is van kivétel) szereti a csecse becse ékszereket, és ha véletlen majd mégsem, vagy zavarná, vagy bármi akkor kiveszem a füléből, és probléma megoldva. 🤷‍♀️
máj. 16. 18:19
 33/55 anonim ***** válasza:
76%
Felnőtt vagyok és sosem volt kilyukasztva a fülem. A saját gyerekemnek se tenném, amíg maga nem kéri. Ha kéri akkor lehet, nem olyan nagy dolog ez.
máj. 16. 18:21
 34/55 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes, hogy itt mindig ezt olvasni. :) Szerintem kamu, álszentség megy minden kérdés alatt. Bár nem lyukasztottuk ki neki, de én a mai napig szidom a drága szüleimet, hogy nekem 9 évesen kellett könyörögni és átélni, holott jobban örültem volna babakorba. Elmennek a picsába vele… de mindegy, no de amíg élnek fel fogom hozni. :) Ezt kívánom minden olyan anyának, akinél a gyereket ez bántja, hogy későn lett. Az összes barátnőm örült, hogy babakorba lett, akinek szintén később, ott szintén szidja az anyjáékat. Aki nem szereti, kiveszi és csá. Rengeteg emberrel dolgozom a munkám alatt, plusz ugye a barátaim, hát én ilyeneket csak itt olvasok. :D Nem tudom hogy picit hova ment el a világ, de érdekes lett. Ettől függetlenül nem rakattunk, de nem ellenzem, csak szimplán így alakult.
máj. 16. 19:13
 35/55 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell ennyit kattogni a témán. Az esetek 98%ba nem történik semmi baj, az eredeti belőhetőt kézzel is nehéz kivenni nehogy már megegye. Az viszont tény hogy fekvésnél zavarhatja. Gyógyulással sem szoktak ilyenkor bajok lenni nekem pl. felnőttként nem gyógyult be de 3hósan igen. Viszont az is érv hogy minek? Anélkül is kislány. Ahogy neked tetszik dönts, ha késöbb kéri lehet és ha kivenné is oké.
máj. 16. 19:39
 36/55 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyon szeretek fülbevalókat hordani, így a lányaimnak is még pár hónaposan lövettem. Hordták is gond nélkül kb középső csoportig, amikoris mind a kettő közölte egymástól tök függetlenül, hogy ők nem szeretik. Most már 13-16 évesek, és azóta sincs fülbevalójuk.
máj. 16. 20:42
 37/55 anonim ***** válasza:
81%

#32 "tényleg szabad akaratot adunk már mindenben a gyerekeknek? ... Szerintem nagyon balra megy ez a világ, de ti tudjátok"

Izé... nekem úgy rémlik, mintha a szabad akarat már a Bibliában is benne lenne. Az én anyám se volt egyszerű eset, de hozzád képest mintaszülő volt.

máj. 16. 23:42
 38/55 anonim ***** válasza:
28%

Miért is? Egy gyerekre mindent rá kell hagyni? 🤔 biztos az a minta szülőség. 👏 persze fiam. Rugdosd meg a bácsit, persze fiam edd meg azt a kukacot, persze fiam, örjöngj a boltban mint egy elmebeteg! Mert ez lenne a szabad akarat. Soha nem bántottam a gyerekeimet. Nem kellett velük ordibálni, mert meglehetett mindent magyarázni nekik szépen. Az meg hogy nem hagytam hogy mindenben szabadon döntsönek, szerintem inkább jót tett mint sem nem! 🤨

máj. 17. 07:41
 39/55 anonim ***** válasza:
72%

Azert ne vonjuk mar parhuzamot egy nyamvadt fulbevalo meg a gyerek nevelese kozott. Nem az a szabad akarat, hogy nem kell ebedelnie, helyette benyomhat egy vodor jegkremet, vagy hogy atszaladhat az uttesten a kocsik kozott. Helyette eldontheti, milyen szinu ruhat akar felvenni, vagy melyik cipojet (termeszetesen idojarasnak megfeleloen), peldaul.

Attol meg, mert a fulbevalot rabizom a kesobbiekben, meg igenis nevelni fogom.

máj. 17. 08:58
 40/55 anonim ***** válasza:
12%
39, Pedig pont az újhullámos anyukák, akiknek trauma a kúp beadás, plusz mindenbe is így gondolkoznak mint a fülbevalónál azok, akiknek a gyerekük felrúgja a másikat játék közbe és megsimizik a fejüket, plusz nevelés 0. Lehet erős párhuzamot vont a válaszoló és több helyen hülyeség is, de azért erősen van benne igazság is. :D
máj. 17. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!